“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.01.2023 - 13:15, Güncelleme: 27.01.2023 - 13:15
 

“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Seydişehir Kaymakamlığı, Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Mezunlar Derneği ve Alanya Güneş Basket Derneği ortaklığında hayata geçecek “Birlikte Daha Güçlüyüz!” projesinde yabancı uyruklu lise öğrencilerinin spor ve sanat alanında gelişmesine katkı sağlanacak.

Yabancı uyruklu lise öğrencilerinin sosyo-kültürel hayat ve eğitim sürecinde yaşadığı sorunları minimize etmek, insana saygı, farklı kültürlere saygı ekseninde kültürel entegrasyonu sağlamak için spor ve sanatın birleştirici gücünü üstlenen “Birlikte Daha Güçlüyüz!” proje başvurusu, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından başarılı bulunarak hibe almaya hak kazandı. Proje, Seydişehir Kaymakamlığı ve Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Mezunlar Derneği ortaklığında hayata geçecek. Projenin diğer ortağı ise Alanya Güneş Basket Derneğidir. Kaymakam Deniz Pişkin ziyaret sonrası konuşmasında; "Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Müdürü Taner Yıldırım, Proje Ortağı Ali Güneş ve Kaymakamlığımız Proje Koordinatörü Serap Caymaz'a nezaketli ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Proje kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetlerimiz; 1-Spor Kampı, 2-Alanya Gezisi 3 gece konaklamalı 3- Tam donanımlı Resim Atölyesinin kurulması, 4- Tam donanımlı Müzik Atölyesinin Kurulması, 5- Seydişehir’de 1 gece konaklamalı sporsal-sosyal etkinliğin düzenlenmesi, 6- Basketbol, Futbol, Voleybol Etkinliklerinin Düzenlenmesi, 7-Lansman Toplantısıdır. Kaymakamlık olarak ilçemizin her alanına dönük projeler üretmeye devam ediyoruz" dedi.
Seydişehir Kaymakamlığı, Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Mezunlar Derneği ve Alanya Güneş Basket Derneği ortaklığında hayata geçecek “Birlikte Daha Güçlüyüz!” projesinde yabancı uyruklu lise öğrencilerinin spor ve sanat alanında gelişmesine katkı sağlanacak.

Yabancı uyruklu lise öğrencilerinin sosyo-kültürel hayat ve eğitim sürecinde yaşadığı sorunları minimize etmek, insana saygı, farklı kültürlere saygı ekseninde kültürel entegrasyonu sağlamak için spor ve sanatın birleştirici gücünü üstlenen “Birlikte Daha Güçlüyüz!” proje başvurusu, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından başarılı bulunarak hibe almaya hak kazandı.

Proje, Seydişehir Kaymakamlığı ve Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Spor Lisesi Mezunlar Derneği ortaklığında hayata geçecek. Projenin diğer ortağı ise Alanya Güneş Basket Derneğidir.

Kaymakam Deniz Pişkin ziyaret sonrası konuşmasında; " Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Spor Lisesi Müdürü Taner Yıldırım, Proje Ortağı Ali Güneş ve Kaymakamlığımız Proje Koordinatörü Serap Caymaz'a nezaketli ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Proje kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetlerimiz;

1- Spor Kampı,

2- Alanya Gezisi 3 gece konaklamalı

3- Tam donanımlı Resim Atölyesinin kurulması,

4- Tam donanımlı Müzik Atölyesinin Kurulması,

5- Seydişehir’de 1 gece konaklamalı sporsal-sosyal etkinliğin düzenlenmesi,

6- Basketbol, Futbol, Voleybol Etkinliklerinin Düzenlenmesi,

7-Lansman Toplantısıdır.

Kaymakamlık olarak ilçemizin her alanına dönük projeler üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.