BİSİKLET KULLANICILARINA BELEDİYEDEN HİZMET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2021 - 10:52, Güncelleme: 16.06.2021 - 10:52
 

BİSİKLET KULLANICILARINA BELEDİYEDEN HİZMET

Seydişehir Belediyesinden Bisiklet sporu severlere ve hemşehrilerine  yeni bir hizmet.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hemşehrilerin  bisiklet kullanımı esnasında karşılaştığı teknik sorunları anında çözmek adına ilçenin  iki faklı noktasına  bisiklet tamir istasyonu kurulduğunu kaydetti.   Ulaşım ve spor için bisiklet kullanmayı tercih edenler için hizmet verecek bisiklet tamir ve bakım istasyonları hizmet vermeye başladı.   Başkan Tutal Kaymakamlık Binası önü ve Milli İrade Meydanında bulunan alanda kurulan  bisiklet tamir istasyonu hizmetlerinden  tüm herkesin faydalanabileceğini belirtti.   Vatandaşların bisiklet kullanımı esnasında karşılaştığı teknik sorunları anında çözebilmeleri için bisiklet tamir istasyonlarını kurduklarını kaydeden Başkan Tutal ;” daha sağlıklı ve çevreci bir ulaşım aracı olan bisikletin kullanımında yaşanabilecek olumsuzluklara anlık çözümler üretilmesi amacıyla bisiklet tamir istasyonları yerleştirdik. İstasyonlarda bisiklet tamiri için kullanıma hazır alyan seti, anahtar takımı, tornavida seti, lastik söküp takmak için levyeler, şişirme pompası ve pedal anahtarı bulunuyor. İstasyonlarımızın iki noktada montaj işlemleri yapılarak hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu. Güle güle kullansınlar “dedi.    
Seydişehir Belediyesinden Bisiklet sporu severlere ve hemşehrilerine  yeni bir hizmet.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hemşehrilerin  bisiklet kullanımı esnasında karşılaştığı teknik sorunları anında çözmek adına ilçenin  iki faklı noktasına  bisiklet tamir istasyonu kurulduğunu kaydetti.

 

Ulaşım ve spor için bisiklet kullanmayı tercih edenler için hizmet verecek bisiklet tamir ve bakım istasyonları hizmet vermeye başladı.

 

Başkan Tutal Kaymakamlık Binası önü ve Milli İrade Meydanında bulunan alanda kurulan  bisiklet tamir istasyonu hizmetlerinden  tüm herkesin faydalanabileceğini belirtti.

 

Vatandaşların bisiklet kullanımı esnasında karşılaştığı teknik sorunları anında çözebilmeleri için bisiklet tamir istasyonlarını kurduklarını kaydeden Başkan Tutal ;” daha sağlıklı ve çevreci bir ulaşım aracı olan bisikletin kullanımında yaşanabilecek olumsuzluklara anlık çözümler üretilmesi amacıyla bisiklet tamir istasyonları yerleştirdik. İstasyonlarda bisiklet tamiri için kullanıma hazır alyan seti, anahtar takımı, tornavida seti, lastik söküp takmak için levyeler, şişirme pompası ve pedal anahtarı bulunuyor. İstasyonlarımızın iki noktada montaj işlemleri yapılarak hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu. Güle güle kullansınlar “dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.