BİSİKLETÇİLER ALANYA'YA ULAŞTILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2017 - 06:58, Güncelleme: 12.05.2017 - 06:58
 

BİSİKLETÇİLER ALANYA'YA ULAŞTILAR

Seydişehirli Bisikletçiler 200 km pedal basarak Alanya'ya Ulaştılar.

İlçemizden yola çıkan grup üyeleri  Seydişehir -Bozkır-Hadim-Taşkent-Kuşyuvası-Dimçayı-Tosmur   güzergahından patel  basarak  220 km  yol  yaparak  Alanya  ulaştı. Grup adına   açıklama   yapan Hasan Yıldız Seydişehir Çevresinde   gitmediğimiz   bölge   kalmadı   ve bir ilki gerçekleştirmek istedik. Böyle   günlerce  sürecek Tura çıkarken Seydişehir Fidanlık Müdürlüğü'nden meşe fidanları alarak, İncekum Orman Parkı'nda grubumuz adına hatıra ormanı oluşturduk. Böylece etkinliğimizle hem spor yaptık, hem de bir hatıra ormanı oluşturduk. İlerleyen zamanlarda bu turu yine tekrarlamak istiyoruz. Bize yardımcı olan Seydişehir Orman Fidanlık Müdürü Mehmet Sakallı ile Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisi Mevlüt Kodal'a teşekkür ederiz" dedi. 
Seydişehirli Bisikletçiler 200 km pedal basarak Alanya'ya Ulaştılar.

İlçemizden yola çıkan grup üyeleri  Seydişehir -Bozkır-Hadim-Taşkent-Kuşyuvası-Dimçayı-Tosmur   güzergahından patel  basarak  220 km  yol  yaparak  Alanya  ulaştı.

Grup adına   açıklama   yapan Hasan Yıldız Seydişehir Çevresinde   gitmediğimiz   bölge   kalmadı   ve bir ilki gerçekleştirmek istedik. Böyle   günlerce  sürecek Tura çıkarken Seydişehir Fidanlık Müdürlüğü'nden meşe fidanları alarak, İncekum Orman Parkı'nda grubumuz adına hatıra ormanı oluşturduk. Böylece etkinliğimizle hem spor yaptık, hem de bir hatıra ormanı oluşturduk. İlerleyen zamanlarda bu turu yine tekrarlamak istiyoruz. Bize yardımcı olan Seydişehir Orman Fidanlık Müdürü Mehmet Sakallı ile Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisi Mevlüt Kodal'a teşekkür ederiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.