BİSİKLETLE YATIYOR, BİSİKLETLE KALKIYOR (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.01.2023 - 13:13, Güncelleme: 18.01.2023 - 13:27
 

BİSİKLETLE YATIYOR, BİSİKLETLE KALKIYOR (Videolu)

Tarık Özyiğit; sadece mesleği bisiklet tamircisi değil, bisiklet sporuyla da ilgilenen benim bir türlü ismini ezberleyemediğim hala TALAT dediğim Seydişehir’in sevilen simalarından biri.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın da ziyaret ettiği; 50 yaşında 2 çocuk babası, 1986 yılında çıraklıkla, 2002 yılında ise kendi bisiklet tamirhanesini açan, ekmeğini kıt kanaat da olsa kazanırken kanaatten ayrılmayan dürüst bir arkadaş… Aynı zamanda SEBİDOS, Özyiğit Bisiklet Grubu, Seyyid Harun Bisiklet Grubunun da üyesi olan Talat Özyiğit Pardon Tarık Özyiğit, son zamanlarda ilçemizde düzenlenen bisiklet festivallerinin kendilerinin de ufkunu açtıklarını belirterek; Şuanda şehir dışında birçok bisiklet severler festivaller sayesinde dostluk kurduğunu, Seydişehir’in tanıtımında da festivallerin önemli katkı sağladığını belirtti ve kendilerinin de gece turlarına katıldığını söyledi. Özyiğit, Akşam yolda sokakta ışıklı bisiklet süren gördünüz mü kesin içinde ben varımdır diyerek: “Başkanımız sağ olsun geçtiğimiz gün ziyaretime geldiğinde kendisine de söyledim. Gerek festivaller konusunda gerek turlarımız konusunda gerek yabancı dışarıdan gelen doğaseverlerle ilgilenme konusunda Başkanımız bize yardımcı oluyor. Seydişehir bisiklet şehri olmak için büyük bir yol kat etti ancak biraz daha var. Son zamanlarda bisiklet yollarının yapılmasıyla biz bisikletliler için elverişli bir ortam hazırlandı ama trafikte bizi gören yok. Yayaları, motorları, bisikletçileri tınlayan yok. Yine de iyi bir ilerleme var. Herkes bize ilgi gösteriyor el sallıyor. Vatandaş da yavaş yavaş bizim bilincimize varıyor.” diyerek Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın bisikletçilere gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.
Tarık Özyiğit; sadece mesleği bisiklet tamircisi değil, bisiklet sporuyla da ilgilenen benim bir türlü ismini ezberleyemediğim hala TALAT dediğim Seydişehir’in sevilen simalarından biri.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın da ziyaret ettiği; 50 yaşında 2 çocuk babası, 1986 yılında çıraklıkla, 2002 yılında ise kendi bisiklet tamirhanesini açan, ekmeğini kıt kanaat da olsa kazanırken kanaatten ayrılmayan dürüst bir arkadaş…

Aynı zamanda SEBİDOS, Özyiğit Bisiklet Grubu, Seyyid Harun Bisiklet Grubunun da üyesi olan Talat Özyiğit Pardon Tarık Özyiğit, son zamanlarda ilçemizde düzenlenen bisiklet festivallerinin kendilerinin de ufkunu açtıklarını belirterek; Şuanda şehir dışında birçok bisiklet severler festivaller sayesinde dostluk kurduğunu, Seydişehir’in tanıtımında da festivallerin önemli katkı sağladığını belirtti ve kendilerinin de gece turlarına katıldığını söyledi.

Özyiğit, Akşam yolda sokakta ışıklı bisiklet süren gördünüz mü kesin içinde ben varımdır diyerek: “Başkanımız sağ olsun geçtiğimiz gün ziyaretime geldiğinde kendisine de söyledim. Gerek festivaller konusunda gerek turlarımız konusunda gerek yabancı dışarıdan gelen doğaseverlerle ilgilenme konusunda Başkanımız bize yardımcı oluyor. Seydişehir bisiklet şehri olmak için büyük bir yol kat etti ancak biraz daha var. Son zamanlarda bisiklet yollarının yapılmasıyla biz bisikletliler için elverişli bir ortam hazırlandı ama trafikte bizi gören yok. Yayaları, motorları, bisikletçileri tınlayan yok. Yine de iyi bir ilerleme var. Herkes bize ilgi gösteriyor el sallıyor. Vatandaş da yavaş yavaş bizim bilincimize varıyor.” diyerek Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın bisikletçilere gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.