BİSİKLETLERİ İLE TÜRKİYE?Yİ DOLAŞAN İKİ ALMAN TURİSTİN SEYDİŞEHİR MOLASI?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2013 - 05:12, Güncelleme: 05.11.2013 - 05:12
 

BİSİKLETLERİ İLE TÜRKİYE?Yİ DOLAŞAN İKİ ALMAN TURİSTİN SEYDİŞEHİR MOLASI?

Üç aydır bisikletleri ile Türkiye yollarında olan iki Alman turist?in Seydişehir molasında Türk-Alman dostluğu yaşandı.

Üç aydır bisikletleri ile Türkiye yollarında olan iki Alman turist’in Seydişehir molasında Türk-Alman dostluğu yaşandı. Toroslar Gazetesine misafir olan Patrik ve Pascal isimli iki genç turist Türkiye’de kaldıkları sürece sıkıntı çekmediklerini, gittikleri her yerde iyi karşılandıklarını belirterek “İnsanlarınız misafirperver, cana yakın insanlar. Bizleri iyi ağırlıyorlar” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Bir tur şirketinde çalışan ve Almanya’nın Münih kentinde kalan iki genç turist bisikletleri ile 1 Ağustosta başlayan gezilerini 15 Kasımda bitireceklerini belirterek “1 günde 60-70km yol yapıyoruz. Bu bölgeler dağlık olduğu için biraz zor oluyor ama gezimiz zevkli geçiyor. Almanya’da çalışan birçok Türk’le karşılaştığımızda dil problemi olmadığı için sohbette ediyoruz. Seydişehir’de de böyle bir imkan yakaladık. Hepinizin misafirperverliğine teşekkür ederiz.” Dediler. Mesut Özil hayranı olan Bayern  Munıhli Patrik ve Pascal Galatasarayı da tanıdıklarını söylediler. Toroslar Gazetesi ofisinde bir süre sohbet eden ve karşılaştığı Almanya’daki Türk vatandaşlarımızla da sohbet eden Patrik ve Pascal, daha sonra hatıra  fotoğrafı çektirerek ayrıldılar.
Üç aydır bisikletleri ile Türkiye yollarında olan iki Alman turist?in Seydişehir molasında Türk-Alman dostluğu yaşandı.

Üç aydır bisikletleri ile Türkiye yollarında olan iki Alman turist’in Seydişehir molasında Türk-Alman dostluğu yaşandı.

Toroslar Gazetesine misafir olan Patrik ve Pascal isimli iki genç turist Türkiye’de kaldıkları sürece sıkıntı çekmediklerini, gittikleri her yerde iyi karşılandıklarını belirterek “İnsanlarınız misafirperver, cana yakın insanlar. Bizleri iyi ağırlıyorlar” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bir tur şirketinde çalışan ve Almanya’nın Münih kentinde kalan iki genç turist bisikletleri ile 1 Ağustosta başlayan gezilerini 15 Kasımda bitireceklerini belirterek “1 günde 60-70km yol yapıyoruz. Bu bölgeler dağlık olduğu için biraz zor oluyor ama gezimiz zevkli geçiyor. Almanya’da çalışan birçok Türk’le karşılaştığımızda dil problemi olmadığı için sohbette ediyoruz. Seydişehir’de de böyle bir imkan yakaladık. Hepinizin misafirperverliğine teşekkür ederiz.” Dediler.

Mesut Özil hayranı olan Bayern  Munıhli Patrik ve Pascal Galatasarayı da tanıdıklarını söylediler.

Toroslar Gazetesi ofisinde bir süre sohbet eden ve karşılaştığı Almanya’daki Türk vatandaşlarımızla da sohbet eden Patrik ve Pascal, daha sonra hatıra  fotoğrafı çektirerek ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.