BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2020 - 08:24, Güncelleme: 30.03.2020 - 08:24
 

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Millete Sesleniş'' konuşmasında ''BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM'' kampanyası ile ilgili açıklamada bulundu. Erdoğan, 7 aylık maaşını bağışlayarak kampanyayı başlattı .

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Millete Sesleniş'' konuşmasında ''BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM'' kampanyası ile ilgili açıklamada bulundu. "Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz." diyen Erdoğan, kendisini 7 aylık maaşını bağışladığını açıkladı. Erdoğan ''Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Meclis’teki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Bu süreç içinde en büyük katkıyı da iş adamlarımızdan, hayırseverlerimizden bekliyoruz. Zekatlarını Ramazan ayında dağıtmayı düşünen vatandaşlarımız da bu kampanyaya katılarak, hayır yarışında yerlerini alabilirler. Muhtarlıklarımızı da devreye alarak, kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz.'' diye konuştu.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Millete Sesleniş'' konuşmasında ''BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM'' kampanyası ile ilgili açıklamada bulundu. Erdoğan, 7 aylık maaşını bağışlayarak kampanyayı başlattı .

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Millete Sesleniş'' konuşmasında ''BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM'' kampanyası ile ilgili açıklamada bulundu. "Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz." diyen Erdoğan, kendisini 7 aylık maaşını bağışladığını açıkladı.

Erdoğan ''Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Meclis’teki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Bu süreç içinde en büyük katkıyı da iş adamlarımızdan, hayırseverlerimizden bekliyoruz. Zekatlarını Ramazan ayında dağıtmayı düşünen vatandaşlarımız da bu kampanyaya katılarak, hayır yarışında yerlerini alabilirler. Muhtarlıklarımızı da devreye alarak, kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz.'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.