BOCCE ŞAMPİYONLARINDAN BAŞKAN'A ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2020 - 10:38, Güncelleme: 11.03.2020 - 10:38
 

BOCCE ŞAMPİYONLARINDAN BAŞKAN'A ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bocce Turvunasında Konya İl Şampiyonu olan öğrencileri makamında kabul etti.

Konya genelinde düzenlenen 22 okulun katıldığı Küçük Erkekler Petank Bocce Turnuvası’nda, Bostandere Ortaokulu il şampiyonu oldu. 4-6 Mart tarihleri arasında Saraçoğlu Spor Tesislerinde düzenlenen  çekişmeli geçen turnuvada Bostandere Ortaokulu Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil edecek. Sportif faaliyetlerde ilkokul ve ortaokul öğrencilerini büyük başarıla imza attığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "ilçeden çıkan bir takımın Konya'da şampiyon olması küçümsenemez. Çocuklarımız sportif faaliyetlerde büyük başarılara imza atıyor. Buda bizi gururlandırıyor. İlçemizden turnuvaya katılan öğrencilerimizin şampiyon olması ve yapılacak olan şampiyonlarda Konya'yı temsil edecek olması çok önemli. Ayrıca sporcularımıza bundan sonraki bölge ve Türkiye Şampiyonası için başarılar diliyorum" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bocce Turvunasında Konya İl Şampiyonu olan öğrencileri makamında kabul etti.

Konya genelinde düzenlenen 22 okulun katıldığı Küçük Erkekler Petank Bocce Turnuvası’nda, Bostandere Ortaokulu il şampiyonu oldu.

4-6 Mart tarihleri arasında Saraçoğlu Spor Tesislerinde düzenlenen  çekişmeli geçen turnuvada Bostandere Ortaokulu Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil edecek.

Sportif faaliyetlerde ilkokul ve ortaokul öğrencilerini büyük başarıla imza attığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "ilçeden çıkan bir takımın Konya'da şampiyon olması küçümsenemez. Çocuklarımız sportif faaliyetlerde büyük başarılara imza atıyor. Buda bizi gururlandırıyor. İlçemizden turnuvaya katılan öğrencilerimizin şampiyon olması ve yapılacak olan şampiyonlarda Konya'yı temsil edecek olması çok önemli. Ayrıca sporcularımıza bundan sonraki bölge ve Türkiye Şampiyonası için başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.