BÖLGE KURAN OKUMA BİRİNCİSİ SEYDİŞEHİRDEN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2018 - 12:38, Güncelleme: 14.08.2018 - 12:38
 

BÖLGE KURAN OKUMA BİRİNCİSİ SEYDİŞEHİRDEN

ASEM GENÇ KOMEK YAZ OKULU Bölge Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında, Seydişehir dereceye girerek birincilik ve ikincilik elde etti.

  Konya bölgesinde KOMEK  YAZ OKULLARI arasında 9-12 ve 13-16 yaş gruplarında yapılan Güzel Kuranı Kerim okuma yarışmasında, 13-16 yaş grubunda Mevlüt Korkmaz bölge birincisi olurken, 9-12 yaş grubunda ise Murat Moral  bölge ikinciliğini kazandı. Seydişehir KOMEK İki aylık Kuranı Kerim öğrenme yaz kursu hocaları Osman Bağcı ve Tuba Bülbül'ün Öğrencileri yaz aylarını değerlendirerek hem Kuranı Kerim öğrendiler, Bazı öğrencilerde okudukları Kuranı Kerimi geliştirerek bölgenin en güzel Kuran okuyan gençleri arasına girdiler.
ASEM GENÇ KOMEK YAZ OKULU Bölge Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında, Seydişehir dereceye girerek birincilik ve ikincilik elde etti.

 

Konya bölgesinde KOMEK  YAZ OKULLARI arasında 9-12 ve 13-16 yaş gruplarında yapılan Güzel Kuranı Kerim okuma yarışmasında, 13-16 yaş grubunda Mevlüt Korkmaz bölge birincisi olurken, 9-12 yaş grubunda ise Murat Moral  bölge ikinciliğini kazandı.

Seydişehir KOMEK İki aylık Kuranı Kerim öğrenme yaz kursu hocaları Osman Bağcı ve Tuba Bülbül'ün Öğrencileri yaz aylarını değerlendirerek hem Kuranı Kerim öğrendiler, Bazı öğrencilerde okudukları Kuranı Kerimi geliştirerek bölgenin en güzel Kuran okuyan gençleri arasına girdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.