Boşandığı eşini ve kızını öldüren sanık hakim karşısına çıktı

Türkiye 30.04.2024 - 16:29, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:29
 

Boşandığı eşini ve kızını öldüren sanık hakim karşısına çıktı

Boşandığı eşini ve kızını öldüren sanık hakim karşısına çıktı

   Seydişehir ilçesinde boşandığı eşini ve kızını silahla öldürülen sanığın yargılanmasına başlandı. Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Bekir Doğan, taraf avukatları, müştekiler ve avukatları salonda hazır bulundu. Öldürdüğü eşi aynı zamanda teyzesini çocuğuydu. Hakkındaki iddialar hatırlatılan Bekir Doğan duruşmada , psikolojik sorunları olduğunu, ilaç kullandığını, boşandığı ve öldürdüğü eski eşi ile teyze çocukları olduğunu belirtti. Kaçarak evlendiler.  Bekir Doğan duruşmada birbirlerini sevdiklerini , eşinin kendisine kaçtığını evlendiklerini üç çocuklarının olduğunu ve anlaşmalı olarak boşandıklarını eski eşi ve kızı ile uygunsuz şeyler duyduğunu boşanma nedenlerinin bu olduğunu iddia etti. Bekir Doğan “Öldürme amacım olsa idi kafasına sıkardım.” Olay günü eşi ile ilgili dedikodusu olan İsmail K.’nın babasını gördüğünü oğlunun eşinden uzak durmasını söylediğini aktaran Bekir Doğan;” işime gittim, eşimle görüştüm dedikodu olduğunu söyledi yok öyle bir şey akşam eve gel kendi gözünle gör dedi. Kendisine neden beni aldattığını sordum. Oda sen hak ettin onun için aldattım dedi.Erkekliğime laf etmesi zoruma gitti .Arabanın arkasından tüfeğimi aldım sinirle ,şuur bulanıklığı geçirdim . Ayşe yatakta idi hedef gözetmeksizin ateş ettim. Maksadım öldürmek değildi, yaralamaktı. Öldürme amacım olsa idi kafasına sıkardım. Odadan çıkarken kızım Gözdenur ne oluyor baba dedi. Oda kapısı açıktı onun da ayaklarına doğru ateş ettim. Tüfek sarsılması sonucu ölüm meydana geldi kızımı öldürme kastım yoktu yaralama kastım vardı” ifadesini kullandı. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına Kasten adam öldürme ve altsoya karşı kasten öldürme suçundan 2 kez müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verilesi üzerine duruşmayı erteledi. - Olay Diş teknisyeni olduğu öğrenilen Bekir Doğan, 30 Aralık 2023 yılında  Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'taki evde, yaklaşık 3 ay önce boşandığı Ayşe G.(35) ile kızı Gözde Nur D.'yi (19)silahla vurmuş, adrese sevk edilen sağlık ekipleri, anne ile kızının öldüğünü belirlemişti. Bekir Doğan ekipler tarafından gözaltına alınmıştı. Davanın iddianamesinde sanık Bekir Doğan’ın  ‘boşandığı eski eşi kasten öldürme’, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
Boşandığı eşini ve kızını öldüren sanık hakim karşısına çıktı

 

 Seydişehir ilçesinde boşandığı eşini ve kızını silahla öldürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Bekir Doğan, taraf avukatları, müştekiler ve avukatları salonda hazır bulundu.

Öldürdüğü eşi aynı zamanda teyzesini çocuğuydu.

Hakkındaki iddialar hatırlatılan Bekir Doğan duruşmada , psikolojik sorunları olduğunu, ilaç kullandığını, boşandığı ve öldürdüğü eski eşi ile teyze çocukları olduğunu belirtti.

Kaçarak evlendiler.

 Bekir Doğan duruşmada birbirlerini sevdiklerini , eşinin kendisine kaçtığını evlendiklerini üç çocuklarının olduğunu ve anlaşmalı olarak boşandıklarını eski eşi ve kızı ile uygunsuz şeyler duyduğunu boşanma nedenlerinin bu olduğunu iddia etti.

Bekir Doğan “Öldürme amacım olsa idi kafasına sıkardım.”

Olay günü eşi ile ilgili dedikodusu olan İsmail K.’nın babasını gördüğünü oğlunun eşinden uzak durmasını söylediğini aktaran Bekir Doğan;” işime gittim, eşimle görüştüm dedikodu olduğunu söyledi yok öyle bir şey akşam eve gel kendi gözünle gör dedi. Kendisine neden beni aldattığını sordum. Oda sen hak ettin onun için aldattım dedi.Erkekliğime laf etmesi zoruma gitti .Arabanın arkasından tüfeğimi aldım sinirle ,şuur bulanıklığı geçirdim . Ayşe yatakta idi hedef gözetmeksizin ateş ettim. Maksadım öldürmek değildi, yaralamaktı. Öldürme amacım olsa idi kafasına sıkardım. Odadan çıkarken kızım Gözdenur ne oluyor baba dedi. Oda kapısı açıktı onun da ayaklarına doğru ateş ettim. Tüfek sarsılması sonucu ölüm meydana geldi kızımı öldürme kastım yoktu yaralama kastım vardı” ifadesini kullandı.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına Kasten adam öldürme ve altsoya karşı kasten öldürme suçundan 2 kez müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verilesi üzerine duruşmayı erteledi.

- Olay Diş teknisyeni olduğu öğrenilen Bekir Doğan, 30 Aralık 2023 yılında  Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'taki evde, yaklaşık 3 ay önce boşandığı Ayşe G.(35) ile kızı Gözde Nur D.'yi (19)silahla vurmuş, adrese sevk edilen sağlık ekipleri, anne ile kızının öldüğünü belirlemişti. Bekir Doğan ekipler tarafından gözaltına alınmıştı.

Davanın iddianamesinde sanık Bekir Doğan’ın  ‘boşandığı eski eşi kasten öldürme’, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.