Bostandere Mahallesinde karantina

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2021 - 06:44, Güncelleme: 16.02.2021 - 06:44
 

Bostandere Mahallesinde karantina

Konya'nın Seydişehir ilçesi Bostandere Mahallesinde karantina bir hafta daha uzatıldı.

  10.02.2021 tarihinde  İzmir’den gelen  bir yakınlarının ziyaret  etmesinden sonra   evdeki  5 kişinin  3ünde  mutasyona uğramış koronavirüs tespit edilmesi nedeniyle karantinaya alınan Bostandere mahallesinde  karantina süresi 1 hafta daha uzatıldı. Seydişehir ilçesine bağlı 978 nüfuslu Bostandere Mahallesinde 1 tarım işçisin de daha mutasyonlu virüs görülmesi üzerine 17 Şubat 00:00 itibariyle önlem amaçlı 7 gün daha karantinanın uzatıldığı öğrenildi.
Konya'nın Seydişehir ilçesi Bostandere Mahallesinde karantina bir hafta daha uzatıldı.

 

10.02.2021 tarihinde  İzmir’den gelen  bir yakınlarının ziyaret  etmesinden sonra   evdeki  5 kişinin  3ünde  mutasyona uğramış koronavirüs tespit edilmesi nedeniyle karantinaya alınan Bostandere mahallesinde  karantina süresi 1 hafta daha uzatıldı.

Seydişehir ilçesine bağlı 978 nüfuslu Bostandere Mahallesinde 1 tarım işçisin de daha mutasyonlu virüs görülmesi üzerine 17 Şubat 00:00 itibariyle önlem amaçlı 7 gün daha karantinanın uzatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.