BOSTANDERE ORTAOKULU BOCCE TURNUVASI’NDA İL ŞAMPİYONU OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2020 - 11:07, Güncelleme: 07.03.2020 - 11:07
 

BOSTANDERE ORTAOKULU BOCCE TURNUVASI’NDA İL ŞAMPİYONU OLDU

İlçemizin Bostandere Ortaokulu, Konya genelinde düzenlenen Bocce Turnuvası’nda 22 okul arasında erkeklerde il şampiyonu, kızlarda ise 5. oldu.

Bostandere Ortaokulu’nun Konya’yı Türkiye finallerinde temsil edeceği bildirildi. Okul Müdürü Mehmet Boztepe, bocce sporunda öğrencilerinin gösterdikleri başarıyla Seydişehir’i gururlandırdıklarını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizin Bostandere Ortaokulu, Bocce sporunda Konya Şampiyonu olmuştur. Başarılarından dolayı okul idaremizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil edecek olan Bocce takımımıza başarılar dilerim” dedi.
İlçemizin Bostandere Ortaokulu, Konya genelinde düzenlenen Bocce Turnuvası’nda 22 okul arasında erkeklerde il şampiyonu, kızlarda ise 5. oldu.

Bostandere Ortaokulu’nun Konya’yı Türkiye finallerinde temsil edeceği bildirildi.

Okul Müdürü Mehmet Boztepe, bocce sporunda öğrencilerinin gösterdikleri başarıyla Seydişehir’i gururlandırdıklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizin Bostandere Ortaokulu, Bocce sporunda Konya Şampiyonu olmuştur. Başarılarından dolayı okul idaremizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil edecek olan Bocce takımımıza başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.