BOSTANDERE’DE MEYDAN İFTARI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.04.2023 - 11:42, Güncelleme: 18.04.2023 - 11:58
 

BOSTANDERE’DE MEYDAN İFTARI

Bostandere Muhtarlığının önderliğinde özellikle Bostandereli gençlerin katkılarıyla kasabanın meydanında iftar yemeği verildi.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı kasaba meydanındaki iftar yemeğine Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yanı sıra köy halkı katıldı. Bostandere Muhtarı Osman Koca iftarı hazırlayan Bostandere halkına teşekkür ederek “Kasabamızın ünlü meydanında halkımızla birlikte iftar açtık. Güzelde oldu. Bu meydan iftarına bu yıldan itibaren geleneksel hale getirmeyi de düşünüyoruz” dedi.  
Bostandere Muhtarlığının önderliğinde özellikle Bostandereli gençlerin katkılarıyla kasabanın meydanında iftar yemeği verildi.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı kasaba meydanındaki iftar yemeğine Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yanı sıra köy halkı katıldı.

Bostandere Muhtarı Osman Koca iftarı hazırlayan Bostandere halkına teşekkür ederek “Kasabamızın ünlü meydanında halkımızla birlikte iftar açtık. Güzelde oldu. Bu meydan iftarına bu yıldan itibaren geleneksel hale getirmeyi de düşünüyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.