BOSTANDERE?DE RAMAZAN AKŞAMLARI RENKLİ GEÇİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2014 - 02:47, Güncelleme: 09.07.2014 - 02:47
 

BOSTANDERE?DE RAMAZAN AKŞAMLARI RENKLİ GEÇİYOR

Bostandere Mahallesinde Seydişehir Belediyesi?nin düzenlediği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Seydişehir’de yeni yasayla mahalle olan yerleşim birimlerinde ramazan coşkusu yaşanıyor. Bostandere Mahallesinde Seydişehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu Belediye Başkanı Mehmet Tutal, daha önceki yıllarda Ramazan etkinliklerinin genelde merkezde yapıldığı, bu yıl ise büyükşehir yasası ile mahalle olan yerleşim birimlerinde de programlar düzenlediklerini söyledi. Mahallelerde yaşayan çocukların, gençlerinde ramazanda şenliğe, eğlenmeye, ramazanı kutlamaya haklarının olduğunu düşündüklerini kaydeden Başkan Tutal “Köylerimizde, kasabalarımızda, artık yeni mahallelerimizde kültür faaliyetleri başlattık. Bir milletin geleceği çocuklarına ve gençlerine bağlı. Önümüzdeki yıllarda büyüklere yönelik iftar programları da yapacağız” dedi. Başkan Tutal, Bostandere Mahallesi sakinlerine de yerel seçimlerde kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Tutal “Bizlerin yüzünü ak çıkardınız,mahcup etmediniz. Şükranlarımı sunuyorum. 10 Ağustos‘ta bir seçim daha var. Dünya’nın en büyük projelerini ülkemize kazandıran bir lideri Cumhurbaşkanı yapacağız. Hedefimiz ilk turda en az yüzde 55-60 oyla Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapmak. Seydişehir ve mahallerimizle özellikle benim doğduğum mahallenin Ağustos seçimlerinde gereğini yapacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Ramazan etkinlikleri kapsamında bir araya gelen Bostandere mahalle sakinlerine şerbet ikram edildi,çocuklar horoz şeker ve çeşitli hediyelerle sevindirildi. Programda illüzyon, Hacivat Karagöz, Aşuk ile Maşuk ve Kukla gösterileri ilgiyle izlendi.
Bostandere Mahallesinde Seydişehir Belediyesi?nin düzenlediği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Seydişehir’de yeni yasayla mahalle olan yerleşim birimlerinde ramazan coşkusu yaşanıyor. Bostandere Mahallesinde Seydişehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, daha önceki yıllarda Ramazan etkinliklerinin genelde merkezde yapıldığı, bu yıl ise büyükşehir yasası ile mahalle olan yerleşim birimlerinde de programlar düzenlediklerini söyledi.

Mahallelerde yaşayan çocukların, gençlerinde ramazanda şenliğe, eğlenmeye, ramazanı kutlamaya haklarının olduğunu düşündüklerini kaydeden Başkan Tutal “Köylerimizde, kasabalarımızda, artık yeni mahallelerimizde kültür faaliyetleri başlattık. Bir milletin geleceği çocuklarına ve gençlerine bağlı. Önümüzdeki yıllarda büyüklere yönelik iftar programları da yapacağız” dedi.

Başkan Tutal, Bostandere Mahallesi sakinlerine de yerel seçimlerde kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Tutal “Bizlerin yüzünü ak çıkardınız,mahcup etmediniz. Şükranlarımı sunuyorum. 10 Ağustos‘ta bir seçim daha var. Dünya’nın en büyük projelerini ülkemize kazandıran bir lideri Cumhurbaşkanı yapacağız. Hedefimiz ilk turda en az yüzde 55-60 oyla Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapmak. Seydişehir ve mahallerimizle özellikle benim doğduğum mahallenin Ağustos seçimlerinde gereğini yapacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Ramazan etkinlikleri kapsamında bir araya gelen Bostandere mahalle sakinlerine şerbet ikram edildi,çocuklar horoz şeker ve çeşitli hediyelerle sevindirildi. Programda illüzyon, Hacivat Karagöz, Aşuk ile Maşuk ve Kukla gösterileri ilgiyle izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.