BU DA BAYRAM ÇİLESİ…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2018 - 02:18, Güncelleme: 14.06.2018 - 02:18
 

BU DA BAYRAM ÇİLESİ…

Ramazan Bayramı arifesinde Seydişehir trafiği felç oldu.

Şehir merkezinde trafik sıkışıklığı ve park sorunu yaşanması Seydişehir trafiğini içinden çıkılamaz bir duruma soktu. Özellikle Uludağ Caddesi ve Eski Garaj civarında İstanbul trafiğini aratmayan görüntüler ortaya çıktı. Daha önce de sorun olan trafiğin, bayram nedeniyle kilitlenmesi üzerine polis, vatandaşların mümkün olduğu kadar alışverişe araçla çıkmaması için uyarı yaptı. Bazı vatandaşlar bu duruma tepki göstererek; “Lojmanlardan Eski Garaj’a 20 dakikada anca gelebildik. Trafik berbat oldu” diyerek çektikleri trafik çilesini dile getirdiler.
Ramazan Bayramı arifesinde Seydişehir trafiği felç oldu.

Şehir merkezinde trafik sıkışıklığı ve park sorunu yaşanması Seydişehir trafiğini içinden çıkılamaz bir duruma soktu. Özellikle Uludağ Caddesi ve Eski Garaj civarında İstanbul trafiğini aratmayan görüntüler ortaya çıktı.

Daha önce de sorun olan trafiğin, bayram nedeniyle kilitlenmesi üzerine polis, vatandaşların mümkün olduğu kadar alışverişe araçla çıkmaması için uyarı yaptı.

Bazı vatandaşlar bu duruma tepki göstererek; “Lojmanlardan Eski Garaj’a 20 dakikada anca gelebildik. Trafik berbat oldu” diyerek çektikleri trafik çilesini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.