BU HAFTADA HIRSIZLAR BOŞ DURMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2014 - 06:46, Güncelleme: 24.01.2014 - 06:46
 

BU HAFTADA HIRSIZLAR BOŞ DURMADI

Hafta içinde Ulukapı Mahallesi Taşağıl yolu mevkiindeki beş eve hırsız girdi.

Hafta içinde Ulukapı Mahallesi Taşağıl yolu mevkiindeki  beş eve hırsız girdi. Son günlerde özellikle hırsızların aralıklı yerleşim yeri olan mahalleleri seçiyorlar. Daha öncede Seyyid Harun ve Yenicami Mahallelerinin kenar sokaklarına dadanan hırsızlar bu haftada Ulukapı Mahallesinin Taşağıl yolu mevkiindeki  mustakil evlerin kapı ve pencerelerini kırarak girip mahalle halkını huzursuz ettikleri öğrenildi. Ulukapı Mahallesi sakinlerinden Ali Yurdusever“Bizim bu mahallede bahçeli mustakil evler var, aralarda da bağ evleri var. Güpegündüz evde kimsenin olmadığının farkına varıp evlere girip soyuyorlar. Bu hafta bu mevkide beş tane eve girdiler.Mahallede son günlerde yaşanan hırsızlıktan diken üstünde duruyor.” Dedi. Bu işlenen hırsızlık olaylarının polis tarafından soruşturulmaları devam ediyor.
Hafta içinde Ulukapı Mahallesi Taşağıl yolu mevkiindeki beş eve hırsız girdi.

Hafta içinde Ulukapı Mahallesi Taşağıl yolu mevkiindeki  beş eve hırsız girdi.

Son günlerde özellikle hırsızların aralıklı yerleşim yeri olan mahalleleri seçiyorlar.

Daha öncede Seyyid Harun ve Yenicami Mahallelerinin kenar sokaklarına dadanan hırsızlar bu haftada Ulukapı Mahallesinin Taşağıl yolu mevkiindeki  mustakil evlerin kapı ve pencerelerini kırarak girip mahalle halkını huzursuz ettikleri öğrenildi.

Ulukapı Mahallesi sakinlerinden Ali Yurdusever“Bizim bu mahallede bahçeli mustakil evler var, aralarda da bağ evleri var. Güpegündüz evde kimsenin olmadığının farkına varıp evlere girip soyuyorlar. Bu hafta bu mevkide beş tane eve girdiler.Mahallede son günlerde yaşanan hırsızlıktan diken üstünde duruyor.” Dedi.

Bu işlenen hırsızlık olaylarının polis tarafından soruşturulmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.