Bu Kahvehane Başka Kahvehane (VİDEOLU HABER)

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.02.2022 - 14:40, Güncelleme: 24.02.2022 - 14:40
 

Bu Kahvehane Başka Kahvehane (VİDEOLU HABER)

Seydişehir'de faaliyet gösteren Yeniçağ Kahvehanesi, sanatçılar kahvehanesini aratmıyor.

Usta çırak sanatçıları da buluşturan kahvehanede, bir tarafta oyun oynarlarken diğer tarafta da müzik sanatçıları için özel düzenlenmiş alanda ise ilçemiz müzisyenleri sazlarıyla adeta konser veriyor. Kahvehanenin bu seferki sanatçı müdavimleri Yalıhüyüklü Türk Halk Müziği Sanatçısı Muzaffer Sarıkaya, sesinin güzelliğiyle tanınan Veysel Ceran ve saz sanatçısı Emre Kılınç’tı. Ses sanatçısı Muzaffer Sarıkaya, sazıyla çalıp söylediği türkülerle ve yanık sesiyle dinleyenleri mest eden Veysel Ceran, kahvehane müşterilerine müzik ziyafeti verdiler. Sanat köşesi bulunan ve bu nedenle müzik sanatçıların uğrak yeri olan Yeniçağ Kahvehanesi sahibi Muammer Dayı: “Bende müziği çok severim. Kendim çalar ve söylerim. Kahvehanemin bir köşesini de sanatçılar için ayırdım. Müzik sanatçıların kullanacağı ud ve sazlarda burada hazır bulunuyor. Gelen sanatçılar kendilerine göre akortlarını yaparak çalıp söylüyorlar. Bu durumdan diğer müşterilerimde memnun. Sanatçı arkadaşlarında boş zamanlarında burada hoş bir vakit geçiriyorlar. artık kahvehanemiz sanatçılar kahvehanesine dönüştü.” dedi.
Seydişehir'de faaliyet gösteren Yeniçağ Kahvehanesi, sanatçılar kahvehanesini aratmıyor.

Usta çırak sanatçıları da buluşturan kahvehanede, bir tarafta oyun oynarlarken diğer tarafta da müzik sanatçıları için özel düzenlenmiş alanda ise ilçemiz müzisyenleri sazlarıyla adeta konser veriyor.

Kahvehanenin bu seferki sanatçı müdavimleri Yalıhüyüklü Türk Halk Müziği Sanatçısı Muzaffer Sarıkaya, sesinin güzelliğiyle tanınan Veysel Ceran ve saz sanatçısı Emre Kılınç’tı.

Ses sanatçısı Muzaffer Sarıkaya, sazıyla çalıp söylediği türkülerle ve yanık sesiyle dinleyenleri mest eden Veysel Ceran, kahvehane müşterilerine müzik ziyafeti verdiler.

Sanat köşesi bulunan ve bu nedenle müzik sanatçıların uğrak yeri olan Yeniçağ Kahvehanesi sahibi Muammer Dayı: “Bende müziği çok severim. Kendim çalar ve söylerim. Kahvehanemin bir köşesini de sanatçılar için ayırdım. Müzik sanatçıların kullanacağı ud ve sazlarda burada hazır bulunuyor. Gelen sanatçılar kendilerine göre akortlarını yaparak çalıp söylüyorlar. Bu durumdan diğer müşterilerimde memnun. Sanatçı arkadaşlarında boş zamanlarında burada hoş bir vakit geçiriyorlar. artık kahvehanemiz sanatçılar kahvehanesine dönüştü.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.