BU PAZAR AVUKATLAR KUĞULU’DAYDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2017 - 12:30, Güncelleme: 18.09.2017 - 12:30
 

BU PAZAR AVUKATLAR KUĞULU’DAYDI

Konya Barosuna üye avukatlar, bu pazar Kuğulu Park’ta piknikte buluştular.

400’e yakın avukatın katıldığı piknik buluşmasının organizatörlüğünü Konya Barosu, ev sahipliğini Seydişehir Konya Barosu temsilciliği yaptı. Aileleri ile beraber öğle yemeği yiyen ve müzik eşliğinde eğlenen hukukçuların baro pikniğine Seydişehirli avukatlar da katıldı. Güzel bir pazar günü geçirdiklerini söyleyen Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ: ‘Doğal bir ortamda avukat arkadaşlarla beraber olduk. Sağ olsun Seydişehir temsilciliğimiz bize ev sahipliği yapıyor. Belediye başkanımızda gerekli ilgi ve alakayı gösterdi. Kendilerine teşekkür ediyorum’ dedi. Seydişehir Baro temsilcisi Av. Ebru Altıok ise: ‘Konyalı avukat arkadaşlarımızı Seydişehir’de ağırlamaktan mutluyuz. Burada güzel bir ortam oluştu. Beraberce hoş bir vakit geçirdik. Bu buluşmamıza Belediyemizde özel ilgi gösterdi. İlçemizin bu güzide yerinde bizleri buluşturan Sayın Konya Baro Başkanımıza ve gerekli desteği veren Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Tekrar buluşmak ümidiyle’ diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Konya Barosuna üye avukatlar, bu pazar Kuğulu Park’ta piknikte buluştular.

400’e yakın avukatın katıldığı piknik buluşmasının organizatörlüğünü Konya Barosu, ev sahipliğini Seydişehir Konya Barosu temsilciliği yaptı.

Aileleri ile beraber öğle yemeği yiyen ve müzik eşliğinde eğlenen hukukçuların baro pikniğine Seydişehirli avukatlar da katıldı.

Güzel bir pazar günü geçirdiklerini söyleyen Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ: ‘Doğal bir ortamda avukat arkadaşlarla beraber olduk. Sağ olsun Seydişehir temsilciliğimiz bize ev sahipliği yapıyor. Belediye başkanımızda gerekli ilgi ve alakayı gösterdi. Kendilerine teşekkür ediyorum’ dedi.

Seydişehir Baro temsilcisi Av. Ebru Altıok ise: ‘Konyalı avukat arkadaşlarımızı Seydişehir’de ağırlamaktan mutluyuz. Burada güzel bir ortam oluştu. Beraberce hoş bir vakit geçirdik. Bu buluşmamıza Belediyemizde özel ilgi gösterdi. İlçemizin bu güzide yerinde bizleri buluşturan Sayın Konya Baro Başkanımıza ve gerekli desteği veren Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Tekrar buluşmak ümidiyle’ diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.