BURAY RÜZGARI ESTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2017 - 05:00, Güncelleme: 05.08.2017 - 05:00
 

BURAY RÜZGARI ESTİ

Seydişehir Belediyesinin düzenlediği Kalkınma Şöleni kapsamında düzenlenen konserlerde sağanak yağışa rağmen Kuğulu Park şölen alanı onbinlerce kişiyi ağırlama devam ediyor.

Kuğulu Park’ta  devam eden Kalkınma şöleninde Türkiye’de birçok ünlü sanatçıya verdiği şarkılarla tanınan genç besteci ve pop sanatçısı Buray’ı, Seydişehir’de hayranlarıyla buluştu. Şölene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Belediye Başkanları, Protokol Üyeleleri ve onbinlerce vatandaş katıldı. Yeni neslin beğenilen sesi Buray hayranları, konser programı nedeniyle Seydişehir’e akın etti. Hayranlarının alkışları ve çığlıkları arasında sahneye çıkan Buray,  yaklaşık iki saat süren programında repertuarında yer alan birbirinden güzel şarkıları hayranları için seslendirdi. Buray, meydanı hınca hınç doldurarak kendisine eşlik eden tüm sevenlerine sahnede kaldığı süre içerisinde performansıyla çok keyifli ve coşkulu anlar yaşattı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konser programı esnasında Buray’a hediye takdim ederek gençlere unutulmaz bir gece yaşattığı için teşekkür etti. “SEYDİŞEHİR ,SEYDİŞEHİR’Lİ GENÇLER HEPSİNİ HAK EDİYOR” Seydişehir’de altı günlük bir şöeln düzenledikleri kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Gönlüne taht kurduğunuz kadar varmış Maşallah. Gençlerimiz sizi özlemişler.  Gençlerimiz bu yıl ilkleri yaşıyor. Sizlerin desteği sayesinde. Seydişehirliler ve gençlerimiz bunlara layık.İnşallah bundan sonraki yıllarda da şölenimiz devam edecek. “dedi. 
Seydişehir Belediyesinin düzenlediği Kalkınma Şöleni kapsamında düzenlenen konserlerde sağanak yağışa rağmen Kuğulu Park şölen alanı onbinlerce kişiyi ağırlama devam ediyor.

Kuğulu Park’ta  devam eden Kalkınma şöleninde Türkiye’de birçok ünlü sanatçıya verdiği şarkılarla tanınan genç besteci ve pop sanatçısı Buray’ı, Seydişehir’de hayranlarıyla buluştu.

Şölene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Belediye Başkanları, Protokol Üyeleleri ve onbinlerce vatandaş katıldı.

Yeni neslin beğenilen sesi Buray hayranları, konser programı nedeniyle Seydişehir’e akın etti. Hayranlarının alkışları ve çığlıkları arasında sahneye çıkan Buray,  yaklaşık iki saat süren programında repertuarında yer alan birbirinden güzel şarkıları hayranları için seslendirdi.

Buray, meydanı hınca hınç doldurarak kendisine eşlik eden tüm sevenlerine sahnede kaldığı süre içerisinde performansıyla çok keyifli ve coşkulu anlar yaşattı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konser programı esnasında Buray’a hediye takdim ederek gençlere unutulmaz bir gece yaşattığı için teşekkür etti.

“SEYDİŞEHİR ,SEYDİŞEHİR’Lİ GENÇLER HEPSİNİ HAK EDİYOR”

Seydişehir’de altı günlük bir şöeln düzenledikleri kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Gönlüne taht kurduğunuz kadar varmış Maşallah. Gençlerimiz sizi özlemişler.  Gençlerimiz bu yıl ilkleri yaşıyor. Sizlerin desteği sayesinde. Seydişehirliler ve gençlerimiz bunlara layık.İnşallah bundan sonraki yıllarda da şölenimiz devam edecek. “dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.