BÜYÜK ZAFERİN 92.YILINDA KÜPE DAĞI ZİRVESİNE TIRMANDILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2014 - 04:47, Güncelleme: 01.09.2014 - 04:47
 

BÜYÜK ZAFERİN 92.YILINDA KÜPE DAĞI ZİRVESİNE TIRMANDILAR

Seydişehirli Dağ ve Doğa sever grup, Büyük Zaferin 92. Yılında Küpe Dağının Güllüyatak zirvesine (2.321 mt.) tırmandılar.

Seydişehirli Dağ ve Doğa sever grup,  Büyük  Zaferin  92. Yılında Küpe Dağının   Güllüyatak  zirvesine  (2.321 mt.)  tırmandılar. Kamp yükleri ile  Avluk’a  çıkan  dağcılar, çadırlarını  kurarak burada kamp yaptılar. Ertesi gün  güneşin doğuşunu  izledikten sonra  hedeflerindeki   Güllüyatak  zirvesine doğru  kırlangıç kayalarını  takip ederek  tırmanışa   başlayan  dağ ve doğa severler  zirveye  ulaştılar.  Doağsever yedi kişilik grup duygu ve düşüncelerini   zirve defterine  yazdıktan  ve saygı  duruşundan sonra , inişe geçerek  5 çamlar rotasından  kamp alanına  döndüler. Gelecek yıl yapılacak Zafer Tırmanışı  etkinliğinde ,daha çok katılımcıyla buluşmak dileğinde bulunan , zorlu  ve  heyecanlı , bir o kadarda   anlamlı  etkinliğe  Hüseyin Gören, Mesut  Meraklı , Adnan Taşcı, Turgut Karabacak, Zekeriya Karabacak, Özer Ünüvar,  Ali Gören   katıldı.
Seydişehirli Dağ ve Doğa sever grup, Büyük Zaferin 92. Yılında Küpe Dağının Güllüyatak zirvesine (2.321 mt.) tırmandılar.

Seydişehirli Dağ ve Doğa sever grup,  Büyük  Zaferin  92. Yılında Küpe Dağının   Güllüyatak  zirvesine  (2.321 mt.)  tırmandılar.

Kamp yükleri ile  Avluk’a  çıkan  dağcılar, çadırlarını  kurarak burada kamp yaptılar.

Ertesi gün  güneşin doğuşunu  izledikten sonra  hedeflerindeki   Güllüyatak  zirvesine doğru  kırlangıç kayalarını  takip ederek  tırmanışa   başlayan  dağ ve doğa severler  zirveye  ulaştılar. 

Doağsever yedi kişilik grup duygu ve düşüncelerini   zirve defterine  yazdıktan  ve saygı  duruşundan sonra , inişe geçerek  5 çamlar rotasından  kamp alanına  döndüler.

Gelecek yıl yapılacak Zafer Tırmanışı  etkinliğinde ,daha çok katılımcıyla buluşmak dileğinde bulunan , zorlu  ve  heyecanlı , bir o kadarda   anlamlı  etkinliğe  Hüseyin Gören, Mesut  Meraklı , Adnan Taşcı, Turgut Karabacak, Zekeriya Karabacak, Özer Ünüvar,  Ali Gören   katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.