ÇALTEPE ‘DE MEŞE PALAMUDU VE BADEM EKİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 02:22, Güncelleme: 01.03.2021 - 02:22
 

ÇALTEPE ‘DE MEŞE PALAMUDU VE BADEM EKİLDİ

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri, ağaç dikme etkinliği düzenledi.

Çaltepe mevkisinde düzenledikleri etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve dernek üyeleri katıldı. Dernek üyeleri, Akçalar Mevkii Çaltepe bölgesinde 3 bin 500 meşe palamudu ve 700 badem tohumunu toprakla buluşturdu. Dernek Başkanı Ali Öz, 4 yıldan bu yana doğaya meşe palamudu ve badem tohumu ettiklerini anlattı. Doğaseverler olarak sadece doğanın güzelliklerini izlemekle yetinmediklerini, doğaya katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Öz, şunları kaydetti: "Doğayla iç içe yaşamayı seviyoruz. Dernek üyesi arkadaşlarımızla birlikte hem spor yapıyor, hem de gittiğimiz bölgelerde doğaya meşe palamudu ve badem tohumu ekiyoruz. Ektiğimiz tohumları Seydişehir Belediyesi temin ediyor. Bu yıl Çaltepesi bölgesindeki etkinliğimize Belediye Başkanımız Mehmet Tutal da katılarak destek verdi. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Doğayı koruyalım, çevre kirliliğine izin vermeyelim." Başkan Tutal ise Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyelerinin etkinliğinin takdire şayan bir çalışma olduğunu belirterek, "Doğaya ve yeşile sahip çıktıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Gelecek nesillere yeşil bir doku ve temiz bir çevre bırakabilmek için imkanlarımız ölçüsünde çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.  
Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri, ağaç dikme etkinliği düzenledi.

Çaltepe mevkisinde düzenledikleri etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve dernek üyeleri katıldı.

Dernek üyeleri, Akçalar Mevkii Çaltepe bölgesinde 3 bin 500 meşe palamudu ve 700 badem tohumunu toprakla buluşturdu.

Dernek Başkanı Ali Öz, 4 yıldan bu yana doğaya meşe palamudu ve badem tohumu ettiklerini anlattı.

Doğaseverler olarak sadece doğanın güzelliklerini izlemekle yetinmediklerini, doğaya katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Öz, şunları kaydetti: "Doğayla iç içe yaşamayı seviyoruz. Dernek üyesi arkadaşlarımızla birlikte hem spor yapıyor, hem de gittiğimiz bölgelerde doğaya meşe palamudu ve badem tohumu ekiyoruz. Ektiğimiz tohumları Seydişehir Belediyesi temin ediyor. Bu yıl Çaltepesi bölgesindeki etkinliğimize Belediye Başkanımız Mehmet Tutal da katılarak destek verdi. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Doğayı koruyalım, çevre kirliliğine izin vermeyelim."

Başkan Tutal ise Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyelerinin etkinliğinin takdire şayan bir çalışma olduğunu belirterek, "Doğaya ve yeşile sahip çıktıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Gelecek nesillere yeşil bir doku ve temiz bir çevre bırakabilmek için imkanlarımız ölçüsünde çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.