CAN ALMAYA ÇALIŞIRKEN CANINDAN OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2013 - 07:01, Güncelleme: 07.08.2013 - 07:01
 

CAN ALMAYA ÇALIŞIRKEN CANINDAN OLDU

Koyun sürülerin korkulu rüyası olan canavar sürünün köpekleriyle mücadele ederken kuyuya düştü ve orada can verdi.

Koyun sürülerin korkulu rüyası olan canavar sürünün  köpekleriyle mücadele ederken kuyuya düştü ve orada can verdi. Seydişehir’e bağlı Kuran Köyünde mezralık alanda otlayan koyun sürüsüne gece geç saatlerde saldıran canavar koyun sürüsünü koruyan Tomas ve Toris adındaki 2 çoban köpeği tarafından karşılık gördü, köpeklerin canavarı sıkıştırıp  yanında bulunan bahçedeki kuyuya doğru kovalarken üstü açık olan kuyuya canavarın düşmesi sonucu canavar boğularak can verdi. Kuran Köyü muhtarı Ali Harmancı: “Köy  mezralarında son günlerde 2 canavar koyunlara saldırıp hemen hemen hergün bir koyunu telef ediyorlardı. Büyük ihtimalle o 2 canavardan biride bu. Bahçenin ön tarafında mezrada koyunları otlatıyorlarmış. Canavarda gece yarısı koyunlara saldırmış. Köpeklerin haberi olunca canavarı bahçeye doğru sıkıştırarak kovalamışlar. Canavar da direk bahçenin kapısından girince  kuyuyu görmemiş ve düşmüş. Ne kadar mücadele etse de kendini kurtaramamış. Bu bir dişi kurtmuş.Hayvanın öldüğüne  üzülüyoruz fakat köyü büyük bir sıkıntıdan kurtardığı içinde seviniyoruz. “ Diyerek olayı anlattı.
Koyun sürülerin korkulu rüyası olan canavar sürünün köpekleriyle mücadele ederken kuyuya düştü ve orada can verdi.

Koyun sürülerin korkulu rüyası olan canavar sürünün  köpekleriyle mücadele ederken kuyuya düştü ve orada can verdi.

Seydişehir’e bağlı Kuran Köyünde mezralık alanda otlayan koyun sürüsüne gece geç saatlerde saldıran canavar koyun sürüsünü koruyan Tomas ve Toris adındaki 2 çoban köpeği tarafından karşılık gördü, köpeklerin canavarı sıkıştırıp  yanında bulunan bahçedeki kuyuya doğru kovalarken üstü açık olan kuyuya canavarın düşmesi sonucu canavar boğularak can verdi.

Kuran Köyü muhtarı Ali Harmancı:

“Köy  mezralarında son günlerde 2 canavar koyunlara saldırıp hemen hemen hergün bir koyunu telef ediyorlardı. Büyük ihtimalle o 2 canavardan biride bu. Bahçenin ön tarafında mezrada koyunları otlatıyorlarmış. Canavarda gece yarısı koyunlara saldırmış. Köpeklerin haberi olunca canavarı bahçeye doğru sıkıştırarak kovalamışlar. Canavar da direk bahçenin kapısından girince  kuyuyu görmemiş ve düşmüş. Ne kadar mücadele etse de kendini kurtaramamış. Bu bir dişi kurtmuş.Hayvanın öldüğüne  üzülüyoruz fakat köyü büyük bir sıkıntıdan kurtardığı içinde seviniyoruz. “

Diyerek olayı anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.