ÇANAKKALE VE 15 TEMMUZ PANORAMA MÜZESİ AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2017 - 01:20, Güncelleme: 12.07.2017 - 01:20
 

ÇANAKKALE VE 15 TEMMUZ PANORAMA MÜZESİ AÇILDI

ÇANAKKALE VE 15 TEMMUZ PANORAMA MÜZESİ AÇILDI

15 Temmuz anma programları çerçevesinde milli irade meydanında 1915 Çanakkale Şehitleri ve 15 Temmuz demokrasi ve kurtuluş panorama geçici müzesi halkımız tarafından ilgi görüyor. Belediyenin isteği üzerine ilçemize gelen Çanakkale savaşını ve 15 Temmuz darbe girişimini anlamak ve unutturmamak maksadıyla Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından kurulan gezici tır müzeleri iki gün halkımızın ziyaretine açık kalacaktır. Müzeleri ücretsiz gezen vatandaşlara aynı zamanda müze görevlilerince Çanakkale savaşı ve 15 Temmuz hakkında açıklamalar da yapılıyor. 
ÇANAKKALE VE 15 TEMMUZ PANORAMA MÜZESİ AÇILDI

15 Temmuz anma programları çerçevesinde milli irade meydanında 1915 Çanakkale Şehitleri ve 15 Temmuz demokrasi ve kurtuluş panorama geçici müzesi halkımız tarafından ilgi görüyor.

Belediyenin isteği üzerine ilçemize gelen Çanakkale savaşını ve 15 Temmuz darbe girişimini anlamak ve unutturmamak maksadıyla Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından kurulan gezici tır müzeleri iki gün halkımızın ziyaretine açık kalacaktır.

Müzeleri ücretsiz gezen vatandaşlara aynı zamanda müze görevlilerince Çanakkale savaşı ve 15 Temmuz hakkında açıklamalar da yapılıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.