CANLI HAYVAN PAZARI DUALARLA AÇILDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.07.2022 - 12:30, Güncelleme: 08.07.2022 - 12:34
 

CANLI HAYVAN PAZARI DUALARLA AÇILDI

Seydişehir Belediyesine ait Canlı Hayvan Pazarı’nın açılışı İlçe Müftüsü Adem Bebek’in duasıyla açıldı.

  Başkan Mehmet Tutal, meclis üyeleri ile birlikte pazara gelen vatandaşları ziyaret etti.   Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Kurban Bayramı, sadece bir ibadet değil, aynı zamanda merhamet ve rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun en üstlere çıktığı önemli günlerdendir. Bugün de birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde canlı hayvan pazarımızın açılışını dualarla hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Şimdiden tüm satıcılarımıza helalinden bol kazançlar diliyor, alıcı kardeşlerimize de hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyor, bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.   Bayram da kesimhanenin aktif olarak çalışacağını ve veterinerlik hizmetinin verilip, görevli veteriner tarafından kurbanlıkların gebelik kontrollerinin yapılacağını, hayvanların baskül, vinç, et için temiz poşet gibi ihtiyaçların da karşılanacağı belirtildi.   Açılışa, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İlçe Müftüsü Adem Bebek, belediye meclis üyeleriyle, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu başkanları, ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir Belediyesine ait Canlı Hayvan Pazarı’nın açılışı İlçe Müftüsü Adem Bebek’in duasıyla açıldı.

 

Başkan Mehmet Tutal, meclis üyeleri ile birlikte pazara gelen vatandaşları ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Kurban Bayramı, sadece bir ibadet değil, aynı zamanda merhamet ve rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun en üstlere çıktığı önemli günlerdendir. Bugün de birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde canlı hayvan pazarımızın açılışını dualarla hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Şimdiden tüm satıcılarımıza helalinden bol kazançlar diliyor, alıcı kardeşlerimize de hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyor, bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Bayram da kesimhanenin aktif olarak çalışacağını ve veterinerlik hizmetinin verilip, görevli veteriner tarafından kurbanlıkların gebelik kontrollerinin yapılacağını, hayvanların baskül, vinç, et için temiz poşet gibi ihtiyaçların da karşılanacağı belirtildi.

 

Açılışa, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İlçe Müftüsü Adem Bebek, belediye meclis üyeleriyle, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu başkanları, ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.