ÇARŞI ESNAFININ YÜZÜ GÜLÜYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.12.2022 - 14:22, Güncelleme: 23.12.2022 - 14:35
 

ÇARŞI ESNAFININ YÜZÜ GÜLÜYOR

Ziraat Bankası yeni yeri Arasta Çarşısına taşınmasıyla buradaki çarşı esnafının yüzü gülmeye başladı.

12 Aralık’ta Arasta Çarşısında hizmet vermeye başlayan Ziraat Bankası Seydişehir Şubesi çarşıyı hareketlendirdi. Bankada işi olan vatandaşların ve banka personelinin çevre esnaflardan alış verişinden memnun olan Çarşı Esnafı: “Ekonomik krizin yaşandığı ve en çokta küçük esnafın etkilendiği bu günlerde Ziraat Bankasının buraya taşınması bizim işlerimiz için çok iyi oldu. Hem banka personeli hem de bankaya gelen vatandaşlar bizlerden alış veriş yapıyorlar. Bu durumdan çok memnunuz. İnşallah en kısa sürede çevre düzenleme çalışmaları da biterse işlerimiz daha da iyi olacak” dediler.
Ziraat Bankası yeni yeri Arasta Çarşısına taşınmasıyla buradaki çarşı esnafının yüzü gülmeye başladı.

12 Aralık’ta Arasta Çarşısında hizmet vermeye başlayan Ziraat Bankası Seydişehir Şubesi çarşıyı hareketlendirdi.

Bankada işi olan vatandaşların ve banka personelinin çevre esnaflardan alış verişinden memnun olan Çarşı Esnafı: “Ekonomik krizin yaşandığı ve en çokta küçük esnafın etkilendiği bu günlerde Ziraat Bankasının buraya taşınması bizim işlerimiz için çok iyi oldu. Hem banka personeli hem de bankaya gelen vatandaşlar bizlerden alış veriş yapıyorlar. Bu durumdan çok memnunuz. İnşallah en kısa sürede çevre düzenleme çalışmaları da biterse işlerimiz daha da iyi olacak” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.