Çatısı uçan sanayi esnafından belediyeye teşekkür

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 03:24, Güncelleme: 14.01.2021 - 03:24
 

Çatısı uçan sanayi esnafından belediyeye teşekkür

Seydişehir’de  geçtiğimiz günlerde  lodosta çatısı   uçan sanayi esnafın Belediye Başkanı Mehmet Tuatal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

    Salı günü ilçe genelinde gerçekleşen lodosta oto sanayinde 4 esnafın çatısı uçtu. Sanayi esnaflarının yardım talebi üzerine makine parkında bulunan çıkma malzemelerle esnafların çatıları onarıldı. Bunun üzerine esnaflar ve Seydişehir Esnaf Kefalet Kooperatifi  Başkanı Durmuş Onar Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ziyaretinde bulundular. İlçemizde meydana gelen şiddetli rüzgar bir çok evin çatısına zarar vermiş ,bir besi damının çatısını uçurmuş ve çok sayıda ağaçları devirmişti.
Seydişehir’de  geçtiğimiz günlerde  lodosta çatısı   uçan sanayi esnafın Belediye Başkanı Mehmet Tuatal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 

Salı günü ilçe genelinde gerçekleşen lodosta oto sanayinde 4 esnafın çatısı uçtu. Sanayi esnaflarının yardım talebi üzerine makine parkında bulunan çıkma malzemelerle esnafların çatıları onarıldı.

Bunun üzerine esnaflar ve Seydişehir Esnaf Kefalet Kooperatifi  Başkanı Durmuş Onar Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

İlçemizde meydana gelen şiddetli rüzgar bir çok evin çatısına zarar vermiş ,bir besi damının çatısını uçurmuş ve çok sayıda ağaçları devirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.