ÇATMAKAYA KÖYÜNDE ANAOKULU HİZMETE GİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2013 - 05:30, Güncelleme: 15.01.2013 - 05:30
 

ÇATMAKAYA KÖYÜNDE ANAOKULU HİZMETE GİRDİ

Çatmakaya Köyünde Anaokulu hizmete girdi.

Çatmakaya Köyünde Anaokulu hizmete girdi.Milli Eğitim  Müdürlüğü ve Çatmakaya Köyü Muhtarlığının katkıları ile açılan anaokulu hizmete girdi. Çatmakaya ilk okulu bünyesinde açılan anaokuluna 11 öğrenci kaydoldu.   Açılan anaokulunun Çatmakaya köyünde eğitime önemli bir katkı sağlayacağını belirten köy muhtarı Yusuf Güneri: “Bu tür hizmetlerin köyümüze gelmesi ile eğitimde fırsat eşitliği sağlanmış olacak.İllerde ilçelerde hangi hizmet varsa köylerimize de gelmesi köyden göçü de önlemiş olacak. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile köyümüze 11 öğrenci kapasiteli bir anaokul kazandırdık. Anaokulumuzun açılmasına katkı sağlayan dolayı başta Milli Eğitim Müdürümüz Necip Şan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.
Çatmakaya Köyünde Anaokulu hizmete girdi.

Çatmakaya Köyünde Anaokulu hizmete girdi.Milli Eğitim  Müdürlüğü ve Çatmakaya Köyü Muhtarlığının katkıları ile açılan anaokulu hizmete girdi.

Çatmakaya ilk okulu bünyesinde açılan anaokuluna 11 öğrenci kaydoldu.

  Açılan anaokulunun Çatmakaya köyünde eğitime önemli bir katkı sağlayacağını belirten köy muhtarı Yusuf Güneri:

“Bu tür hizmetlerin köyümüze gelmesi ile eğitimde fırsat eşitliği sağlanmış olacak.İllerde ilçelerde hangi hizmet varsa köylerimize de gelmesi köyden göçü de önlemiş olacak. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile köyümüze 11 öğrenci kapasiteli bir anaokul kazandırdık. Anaokulumuzun açılmasına katkı sağlayan dolayı başta Milli Eğitim Müdürümüz Necip Şan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.