ÇATMAKAYA’DA GÜNEŞ

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.08.2023 - 14:50, Güncelleme: 25.08.2023 - 14:50
 

ÇATMAKAYA’DA GÜNEŞ

Seydişehir'e 29 kilometre uzaklıkta bulunan Çatmakaya Mahallesi'nde yaşayan Ali ve Havva Pomay çiftinin, 3 çocuğundan biri olan Emine Nur Pomay, ÖSYM tarafından açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarında, büyük bir başarıya imza atarak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı.

Pomay, ilkokul yıllarından beri ailesine katkı sağlamak amacıyla köy işlerine yardım da bulunurken sınavlara hazırlandı. Mahmut Esat Anadolu Lisesinden mezun olan ve mezun yılında Güneş Özel Öğretim Kursundan eğitim desteği alan Pomay, 17- 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen ve geçtiğimiz hafta açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarında, tıp fakültesini kazanarak hem ailesine hem Güneş Özel Öğretim Kursuna büyük mutluluk yaşattı. Pomay, Çatmakaya Köyü’nden ilk Tıp Fakültesini kazanan öğrenci olmanın ve hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Pomay ailesi Güneş Özel Öğretim Kursu Müdürü, öğretmenleri ve çalışanlarına teşekkür etti. Güneş Özel Öğretim Kurucu Müdürü İsmail Saylam: öğrencinin yıl boyu 29 km’lik yolu her gün katedip zorlu bir mücadele vererek tüm ders ve denemelere katılımının tam olduğunu, bu açıdan başarısının daha kıymetli olduğunu söyledi. Pomay ailesini evinde ziyaret edip tebriklerini iletti.            
Seydişehir'e 29 kilometre uzaklıkta bulunan Çatmakaya Mahallesi'nde yaşayan Ali ve Havva Pomay çiftinin, 3 çocuğundan biri olan Emine Nur Pomay, ÖSYM tarafından açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarında, büyük bir başarıya imza atarak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı.

Pomay, ilkokul yıllarından beri ailesine katkı sağlamak amacıyla köy işlerine yardım da bulunurken sınavlara hazırlandı. Mahmut Esat Anadolu Lisesinden mezun olan ve mezun yılında Güneş Özel Öğretim Kursundan eğitim desteği alan Pomay, 17- 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen ve geçtiğimiz hafta açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarında, tıp fakültesini kazanarak hem ailesine hem Güneş Özel Öğretim Kursuna büyük mutluluk yaşattı.

Pomay, Çatmakaya Köyü’nden ilk Tıp Fakültesini kazanan öğrenci olmanın ve hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Pomay ailesi Güneş Özel Öğretim Kursu Müdürü, öğretmenleri ve çalışanlarına teşekkür etti.

Güneş Özel Öğretim Kurucu Müdürü İsmail Saylam: öğrencinin yıl boyu 29 km’lik yolu her gün katedip zorlu bir mücadele vererek tüm ders ve denemelere katılımının tam olduğunu, bu açıdan başarısının daha kıymetli olduğunu söyledi.
Pomay ailesini evinde ziyaret edip tebriklerini iletti.

 

         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.