Çatmakayalılara Jandarma Baskını

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2019 - 03:27, Güncelleme: 23.07.2019 - 03:27
 

Çatmakayalılara Jandarma Baskını

Hazine arazisi ihalesinde çıkan arbede sonucu, kamunun açtığı dava sonucunda ceza alan Çatmakayalılar cezaevine gönderildi.

Davanın sonuçlanmasından sonra Çatmakaya Mahallesinde şok etkisi yaratan karar sonrası mahallede tedirginlik yaşanıyordu. Bu davada aranan ikisi bayan, 5 kişi köyde yakalanarak cezaevine konuldu. Seydişehir Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından sonuçlanan davada 9 kişi 4 yıl 2’şer ay hapis cezasına çarpıtırılmıştı. İstinat Mahkemesinin de dava sonucu onamasından sonra savcılığın yakalama kararına istinaden İlçe Jandarma ekiplerinin Çatmakaya’ya giderek Nigar Sak, Hatice Doğan, Mehmet Kaya, Mehmet Sak, Musa Toplar’ı evlerinden alarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi. Cezaevine konulan 5 kişinin infaz indirimlerinden sonra 22 ay ile 29 ay arasında hapis yatacaklar.
Hazine arazisi ihalesinde çıkan arbede sonucu, kamunun açtığı dava sonucunda ceza alan Çatmakayalılar cezaevine gönderildi.

Davanın sonuçlanmasından sonra Çatmakaya Mahallesinde şok etkisi yaratan karar sonrası mahallede tedirginlik yaşanıyordu. Bu davada aranan ikisi bayan, 5 kişi köyde yakalanarak cezaevine konuldu.

Seydişehir Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından sonuçlanan davada 9 kişi 4 yıl 2’şer ay hapis cezasına çarpıtırılmıştı. İstinat Mahkemesinin de dava sonucu onamasından sonra savcılığın yakalama kararına istinaden İlçe Jandarma ekiplerinin Çatmakaya’ya giderek Nigar Sak, Hatice Doğan, Mehmet Kaya, Mehmet Sak, Musa Toplar’ı evlerinden alarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

Cezaevine konulan 5 kişinin infaz indirimlerinden sonra 22 ay ile 29 ay arasında hapis yatacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.