ÇATMAKAYALILARIN ECRİMİSİL SORUNUNA KAYMAKAM EL ATTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2015 - 12:48, Güncelleme: 15.05.2015 - 12:48
 

ÇATMAKAYALILARIN ECRİMİSİL SORUNUNA KAYMAKAM EL ATTI

Çatmakaya Mahallesi sakinleri, Suğla Gölü kenarında bulunan ve kullandıkları arazilerin ecrimisil hesaplamasının yüksek olmasından dolayı sıkıntılarını anlatmak üzere Kaymakamlık Makamına geldiler.

Sorunu dinleyip hemen Maliye Bakanlığı üst düzey görevlileri ile temasa geçen Kaymakam Sonel ertesi gün beraberine Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar ve Malmadürü Veli Kahraman ile Çatmakaya’ ya giderek, yüzlerce vatandaşı ilgilendiren bu konunun tekrar gözden geçirileceği hususunda Bakanlıktan söz aldığını, amaçlarının vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Vatandaşların gönlünü aldıktan sonra anaokuluna geçen ve burada öğrencilere çeşitli armağanlar veren Kaymakam Sonel buradan da Kur’an kursunu ve halk eğitim kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet ederek onların isteklerini yerine getirdi. Kısa sürede Maliye Bakanlığının Milli Emlak Genel Müdürlüğünce iki Defterdarlık Uzmanı marifetiyle tekrar belirtilen arazilere gidilerek vatandaşın mağduriyetini giderecek çalışmalar yaptılar.  Böylece vatandaşların da isteği yerine gelmiş oldu.
Çatmakaya Mahallesi sakinleri, Suğla Gölü kenarında bulunan ve kullandıkları arazilerin ecrimisil hesaplamasının yüksek olmasından dolayı sıkıntılarını anlatmak üzere Kaymakamlık Makamına geldiler.

Sorunu dinleyip hemen Maliye Bakanlığı üst düzey görevlileri ile temasa geçen Kaymakam Sonel ertesi gün beraberine Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar ve Malmadürü Veli Kahraman ile Çatmakaya’ ya giderek, yüzlerce vatandaşı ilgilendiren bu konunun tekrar gözden geçirileceği hususunda Bakanlıktan söz aldığını, amaçlarının vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Vatandaşların gönlünü aldıktan sonra anaokuluna geçen ve burada öğrencilere çeşitli armağanlar veren Kaymakam Sonel buradan da Kur’an kursunu ve halk eğitim kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet ederek onların isteklerini yerine getirdi.

Kısa sürede Maliye Bakanlığının Milli Emlak Genel Müdürlüğünce iki Defterdarlık Uzmanı marifetiyle tekrar belirtilen arazilere gidilerek vatandaşın mağduriyetini giderecek çalışmalar yaptılar.  Böylece vatandaşların da isteği yerine gelmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.