CAVİT ŞİRİN SEYDİŞEHİRGÜCÜ'NÜ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 11:54, Güncelleme: 08.10.2013 - 11:54
 

CAVİT ŞİRİN SEYDİŞEHİRGÜCÜ'NÜ ZİYARET ETTİ

Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin 60 Evler Suni Çim sahasında oynanan Seydişehirgücü Türk Telekom maçında tribünde yerini alarak futbolculara destek oldu.

Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin  60 Evler Suni Çim sahasında oynanan Seydişehirgücü Türk Telekom maçında tribünde yerini alarak futbolculara destek oldu.   Maçtan sonra soyunma odasında Seydişehirgüçlü futbolcuların galibiyet sevincine ortak olan Başkan Cavit Şirin“ Ayağımız uğurlu geldi. Öğrendiğime göre U-15 grubumuz bu sahada ilk maçında ilk galibiyetini almış. Futbolcularla bunu paylaşmak ayrıca beni memnun etmiştir. dedi.  Başkan Şirin futbolculara yaptığı konuşmada "Öncelikle böyle bir çalışmanın içinde bulunduğunuz için sizleri tebrik ederim. Şunu bilin ki yapmış oldunuz çalışmalarla hayata hazırlanıyorsunuz. Ekip olmayı ve birlikte hareket etmeyi öğreniyorsunuz. Birbirinize omuz vererek başarıya ulaşmaya çalışıyorsunuz. Buradaki kazanımlarınız, gelecekte sosyal, girişken ve başarıya ulaşmanız için çözüm bulmada kolaylık sağlayacaktır. Toplumda Sosyal ve katılımcı birey olarak yerinizi almanıza yardımcı olacaktır.dedi. Gençlerimizi bunun gibi diğer sosyal çalışmaların içinde de görmek istediğini söyleyen Başkan Şirin “ Günümüzde atalarımızdan miras kalan biz olgusu ile bir olmaya daha çok ihtiyacımız var. Başarıya ulaşmak için projelerimizi oluşturarak, birlikte hareketle çok çalışmalıyız diyerek teknik ekip ve futbolculara başarılar dilerken imkanlarımız nispetinde maddi manevi çocuklarımızın yanındayım dedi.   Ortak paydalarının bir olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın da “  Başkanımızı aramızda görmek bizi son derece memnun etmiştir. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi. 
Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin 60 Evler Suni Çim sahasında oynanan Seydişehirgücü Türk Telekom maçında tribünde yerini alarak futbolculara destek oldu.

Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin  60 Evler Suni Çim sahasında oynanan Seydişehirgücü Türk Telekom maçında tribünde yerini alarak futbolculara destek oldu.  

Maçtan sonra soyunma odasında Seydişehirgüçlü futbolcuların galibiyet sevincine ortak olan Başkan Cavit Şirin“ Ayağımız uğurlu geldi. Öğrendiğime göre U-15 grubumuz bu sahada ilk maçında ilk galibiyetini almış. Futbolcularla bunu paylaşmak ayrıca beni memnun etmiştir. dedi.

 Başkan Şirin futbolculara yaptığı konuşmada "Öncelikle böyle bir çalışmanın içinde bulunduğunuz için sizleri tebrik ederim. Şunu bilin ki yapmış oldunuz çalışmalarla hayata hazırlanıyorsunuz. Ekip olmayı ve birlikte hareket etmeyi öğreniyorsunuz. Birbirinize omuz vererek başarıya ulaşmaya çalışıyorsunuz. Buradaki kazanımlarınız, gelecekte sosyal, girişken ve başarıya ulaşmanız için çözüm bulmada kolaylık sağlayacaktır. Toplumda Sosyal ve katılımcı birey olarak yerinizi almanıza yardımcı olacaktır.dedi.

Gençlerimizi bunun gibi diğer sosyal çalışmaların içinde de görmek istediğini söyleyen Başkan Şirin “ Günümüzde atalarımızdan miras kalan biz olgusu ile bir olmaya daha çok ihtiyacımız var. Başarıya ulaşmak için projelerimizi oluşturarak, birlikte hareketle çok çalışmalıyız diyerek teknik ekip ve futbolculara başarılar dilerken imkanlarımız nispetinde maddi manevi çocuklarımızın yanındayım dedi.  

Ortak paydalarının bir olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın da “  Başkanımızı aramızda görmek bizi son derece memnun etmiştir. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.