ÇELİK-İŞ SENDİKASI’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 01:27, Güncelleme: 22.03.2018 - 01:27
 

ÇELİK-İŞ SENDİKASI’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Çelik-İş Sendikası Seydişehir Şubesi, Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda şu satırlara yer verildi: “Dayanışma ve birlikteliğimizin arttığı Kutsal değerlerimizin anıldığı Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Rabbim bu gece hürmetine Devletimize Milletimize Birlik Dirlik Güç versin Mevla’m Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!” Çelik iş Sendikası Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Ferhat Çelikbaş
Çelik-İş Sendikası Seydişehir Şubesi, Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda şu satırlara yer verildi:

“Dayanışma ve birlikteliğimizin arttığı Kutsal değerlerimizin anıldığı Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Rabbim bu gece hürmetine Devletimize Milletimize Birlik Dirlik Güç versin Mevla’m Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!”

Çelik iş Sendikası Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Ferhat Çelikbaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.