ÇELİK İŞ SENDİKASI’NDAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2018 - 10:31, Güncelleme: 23.04.2018 - 10:31
 

ÇELİK İŞ SENDİKASI’NDAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI

Çelik İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda şu satırlara yer verildi: “Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Milletimizin iradesini ve ulusal egemenliğimizi temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98'nci yıldönümünü ve Gazi Mustafa Kemal'in çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; bu vesileyle dünyanın hemen her yerinde savaş, açlık ve haksızlıklara maruz kalan tüm çocukların huzur ve barış içinde geleceğe umutla bakarak yaşamalarını diliyoruz.” Çelik iş Sendikası Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Ferhat Çelikbaş
Çelik İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda şu satırlara yer verildi:

“Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Milletimizin iradesini ve ulusal egemenliğimizi temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98'nci yıldönümünü ve Gazi Mustafa Kemal'in çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; bu vesileyle dünyanın hemen her yerinde savaş, açlık ve haksızlıklara maruz kalan tüm çocukların huzur ve barış içinde geleceğe umutla bakarak yaşamalarını diliyoruz.”

Çelik iş Sendikası Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Ferhat Çelikbaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.