ÇELİKBAŞ: “GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 02:55, Güncelleme: 18.03.2020 - 02:55
 

ÇELİKBAŞ: “GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, “Kamuoyunda yayılan söylentilerin asılsız. Görevimin başındayım”

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı görevini yürütmekte olan Ferhat Çelikbaş, sosyal medyada istifa ettiği ile ilgili çıkarılan haberleri yalanladı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çelikbaş, şunları söyledi: “Halen Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Olarak ifa ettiğim görevime devam etmekteyim.İstifa ya da başka herhangi bir nedenle görevimden çekilmem söz konusu olmayıp,bu yönde işlem yapılacağı duyumunu almış bulunduğumdan bu açıklamayı yapma gereği duymuş bulunmaktayım. Tüm Üyelerimize ve kamuoyuna görevimizin başında olduğumuzu,istifa ettiğimiz yönünde açıklama yahut işlem yapılması halinde ilgililer hakkında sahtecilik,yalan beyanda bulunmak vesair suçları ile ilgili olarak tecziyeleri için her türlü yasal yollara başvuracağımı saygıyla duyururum.”
Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, “Kamuoyunda yayılan söylentilerin asılsız. Görevimin başındayım”

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı görevini yürütmekte olan Ferhat Çelikbaş, sosyal medyada istifa ettiği ile ilgili çıkarılan haberleri yalanladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çelikbaş, şunları söyledi:

“Halen Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Olarak ifa ettiğim görevime devam etmekteyim.İstifa ya da başka herhangi bir nedenle görevimden çekilmem söz konusu olmayıp,bu yönde işlem yapılacağı duyumunu almış bulunduğumdan bu açıklamayı yapma gereği duymuş bulunmaktayım.
Tüm Üyelerimize ve kamuoyuna görevimizin başında olduğumuzu,istifa ettiğimiz yönünde açıklama yahut işlem yapılması halinde ilgililer hakkında sahtecilik,yalan beyanda bulunmak vesair suçları ile ilgili olarak tecziyeleri için her türlü yasal yollara başvuracağımı saygıyla duyururum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.