Cem evine gelen icra mahalleyi huzursuz etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2020 - 03:31, Güncelleme: 02.10.2020 - 03:31
 

Cem evine gelen icra mahalleyi huzursuz etti

Değirmenci mahallesi halkı mahallelerinde bulunan cem evine banka tarafından icra konulmasından rahatsızlar.

Seydişehire bağlı değirmenci mahallesinde bulunan cem evine  arsasını bağışlayan 3 kişiden birinin  ziraat bankasına olan borcu yüzünden icralık olduğu bu nedenle banka cem evini icraya verdi. Bu olaya arsayı bağışlayanlardan Celal Palas duruma  tepki göstererek :” mahallemize cem evi yapılması için ben Fevzi Dönmez arkadaşımız ve rahmetli olan Haydar Şendoğan ‘a ait olan 361 mt karelik olan bu arsayı bağışladık. Derneği olmayınca  şahıs üzerinede devredemediğimiz için cem evinin arsası üzerimizde olmasına rağmen burası bize ait değil.   Bir süre önce vefat eden Haydar Şendoğan’ın ziraat bankasına olan borcundan dolayı cem evinin bulunduğu bu yer icralık oldu. Bu bina mahalle halkından para toplayarak ve belediyenin yardımlarıyla yapıldı. Burası vakıf durumunda ,gelen icra  bizleri üzdü ” diyerek duruma tepki gösterdi. Durumundan rahatsız olan mahalle halkı ise:  bu cem evini 2000li yıllarda mahalle halkı olarak kendimiz yaptık. Arsayı bağışlayanlardan   Haydar Şendoğan ‘ın    ölmesine rağmen bankanın icra getirmesi hepimizi huzursuz etti. Bu cem evi tüm mahallenindir” şeklinde konuşarak rahatsız  olduklarını belirttiler.  
Değirmenci mahallesi halkı mahallelerinde bulunan cem evine banka tarafından icra konulmasından rahatsızlar.

Seydişehire bağlı değirmenci mahallesinde bulunan cem evine  arsasını bağışlayan 3 kişiden birinin  ziraat bankasına olan borcu yüzünden icralık olduğu bu nedenle banka cem evini icraya verdi.

Bu olaya arsayı bağışlayanlardan Celal Palas duruma  tepki göstererek :” mahallemize cem evi yapılması için ben Fevzi Dönmez arkadaşımız ve rahmetli olan Haydar Şendoğan ‘a ait olan 361 mt karelik olan bu arsayı bağışladık. Derneği olmayınca  şahıs üzerinede devredemediğimiz için cem evinin arsası üzerimizde olmasına rağmen burası bize ait değil.   Bir süre önce vefat eden Haydar Şendoğan’ın ziraat bankasına olan borcundan dolayı cem evinin bulunduğu bu yer icralık oldu. Bu bina mahalle halkından para toplayarak ve belediyenin yardımlarıyla yapıldı. Burası vakıf durumunda ,gelen icra  bizleri üzdü ” diyerek duruma tepki gösterdi.

Durumundan rahatsız olan mahalle halkı ise:  bu cem evini 2000li yıllarda mahalle halkı olarak kendimiz yaptık. Arsayı bağışlayanlardan   Haydar Şendoğan ‘ın    ölmesine rağmen bankanın icra getirmesi hepimizi huzursuz etti. Bu cem evi tüm mahallenindir” şeklinde konuşarak rahatsız  olduklarını belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.