CEMAL KÜÇÜK, ‘32. CACCI’ KONFERANSINA KATILDI.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2018 - 01:19, Güncelleme: 28.11.2018 - 01:19
 

CEMAL KÜÇÜK, ‘32. CACCI’ KONFERANSINA KATILDI.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KÜÇÜK, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katıldığı Cumhurbaşkanlığı himayesinde TOBB ile Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI) iş birliğiyle düzenlenen 32. CACCI Konferansı’na katıldı.

28 ülkeden, 400’e yakın iş adamı, bankacı ve meslek örgüt yöneticilerinin bir araya geldiği konferans İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Türk iş dünyası ile Asya Pasifik pazarını buluşturan ekonomi zirvesi 32. CACCI (Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu) Konferansı, 2 gün sürdü. Eş zamanlı yapılan oturumlarda ticaret ve yatırım ortamı ile ilgili çeşitli konular ve işbirliği imkânları ele alındı. Konferansı değerlendiren Başkan KÜÇÜK; “Konferansın ilk gününde CACCI yeni yönetimi belli oldu. Yeniden yönetimde yer alan kıymetli TOBB Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyor, hayırlı görevler yapmasını temenni ediyorum. Üye ülkeler arasındaki işbirliği ve ticaretin geliştirilmesi hedeflenen konferansta, bir dizi panel gerçekleştirilirken ikili görüşmeler yaparak ülkelerimizin ticaret ve yatırım imkânlarını anlatabildik. 3 milyar nüfusa sahip, 5 trilyon dolarlık Asya Pasifik pazarı, küresel ekonomi için giderek büyüyen önem taşıyor. Konferansta, Asya Pasifik ülkeleri ile Türkiye arasında kuvvetli ekonomik ilişki kurulma fırsatını yakalanmış oldu. Bu kapsamda, konferansa ev sahipliği yapan TOBB Başkanımıza, güzel iş birliklerinin başlangıcı olacağına inandığımız bu fırsatı bizlere sunduğu için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.  Başkan Cemal KÜÇÜK İstanbul da yapılan İstanbul Yenikapı da 22-25 Kasım tarihlerinde Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen Konya Tanıtım Günleri etkinliğini ve Seydişehir Belediyesinin İlçemiz kültürünü, tarihini ve Seydişehir leblebisinin tanıtımının yapıldığı standı ve Konya ilçeleri Stantlarını ziyaret etti.
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KÜÇÜK, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katıldığı Cumhurbaşkanlığı himayesinde TOBB ile Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI) iş birliğiyle düzenlenen 32. CACCI Konferansı’na katıldı.

28 ülkeden, 400’e yakın iş adamı, bankacı ve meslek örgüt yöneticilerinin bir araya geldiği konferans İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Türk iş dünyası ile Asya Pasifik pazarını buluşturan ekonomi zirvesi 32. CACCI (Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu) Konferansı, 2 gün sürdü.

Eş zamanlı yapılan oturumlarda ticaret ve yatırım ortamı ile ilgili çeşitli konular ve işbirliği imkânları ele alındı.

Konferansı değerlendiren Başkan KÜÇÜK; “Konferansın ilk gününde CACCI yeni yönetimi belli oldu. Yeniden yönetimde yer alan kıymetli TOBB Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyor, hayırlı görevler yapmasını temenni ediyorum. Üye ülkeler arasındaki işbirliği ve ticaretin geliştirilmesi hedeflenen konferansta, bir dizi panel gerçekleştirilirken ikili görüşmeler yaparak ülkelerimizin ticaret ve yatırım imkânlarını anlatabildik. 3 milyar nüfusa sahip, 5 trilyon dolarlık Asya Pasifik pazarı, küresel ekonomi için giderek büyüyen önem taşıyor. Konferansta, Asya Pasifik ülkeleri ile Türkiye arasında kuvvetli ekonomik ilişki kurulma fırsatını yakalanmış oldu. Bu kapsamda, konferansa ev sahipliği yapan TOBB Başkanımıza, güzel iş birliklerinin başlangıcı olacağına inandığımız bu fırsatı bizlere sunduğu için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Başkan Cemal KÜÇÜK İstanbul da yapılan İstanbul Yenikapı da 22-25 Kasım tarihlerinde Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen Konya Tanıtım Günleri etkinliğini ve Seydişehir Belediyesinin İlçemiz kültürünü, tarihini ve Seydişehir leblebisinin tanıtımının yapıldığı standı ve Konya ilçeleri Stantlarını ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.