CENAZE NAMAZLARI MEZARLIKTA KILINIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2020 - 01:45, Güncelleme: 19.03.2020 - 01:45
 

CENAZE NAMAZLARI MEZARLIKTA KILINIYOR

Coronavirüs tehlikesine karşı alınan tedbirler kapsamında, cenaze namazları da artık camide değil mezarlıkta kılınmaya başladı.

Coronavirüs tehlikesi nedeniyle camiler toplu ibadete kapatıldığı için İlçe Müftülüğü talimatı ile ilçemizde cenaze namazları mezarlıkta kılınmaya başladı. İlçemizde vefat eden Hasan Örs’ün bugün kılınan cenaze namazında ise cemaatin fazla birbirine yakın saf tutmadığı ve tokalaşmadığı görüldü. Ayrıca cenaze evlerine de taziye arabalarının konmadığı, ziyaretlerin ise dikkatli şekilde olduğu öğrenildi.
Coronavirüs tehlikesine karşı alınan tedbirler kapsamında, cenaze namazları da artık camide değil mezarlıkta kılınmaya başladı.

Coronavirüs tehlikesi nedeniyle camiler toplu ibadete kapatıldığı için İlçe Müftülüğü talimatı ile ilçemizde cenaze namazları mezarlıkta kılınmaya başladı.

İlçemizde vefat eden Hasan Örs’ün bugün kılınan cenaze namazında ise cemaatin fazla birbirine yakın saf tutmadığı ve tokalaşmadığı görüldü.

Ayrıca cenaze evlerine de taziye arabalarının konmadığı, ziyaretlerin ise dikkatli şekilde olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.