Cengiz İnşaat, Bosna Hersek’in en uzun otoyolunu yapacak

Güncel 15.03.2023 - 08:36, Güncelleme: 15.03.2023 - 08:37
 

Cengiz İnşaat, Bosna Hersek’in en uzun otoyolunu yapacak

Cengiz İnşaat, Bosna Hersek Federasyonu Karayolları İdaresi tarafından düzenlenen Koridor 5C Otoyolu Medakovo-Ozimice Kesimi ihalesini kazandı.

Cengiz İnşaat Bosna Hersek Ülke Müdürü Utku Gök, "KDV hariç 361,75 milyon avroluk bedeliyle Bosna Hersek’te bugüne kadar ihale edilmiş en yüksek bütçeli proje, aynı zamanda yine ihale edilmiş en uzun otoyolu olacak. Projenin finansmanı Avrupa Yatırım Bankası (EIB) tarafından sağlanacak. Dünyanın farklı büyük müteahhitlik şirketlerinin de katıldığı bu ve benzeri ihalelerden başarıyla çıkmamıza ek olarak Avrupa Yatırım Bankası gibi uluslararası finansman kuruluşlarının bize olan güveniyle global çalışmalarımızın katlanarak büyüyeceğini düşünüyoruz” dedi.  
Cengiz İnşaat, Bosna Hersek Federasyonu Karayolları İdaresi tarafından düzenlenen Koridor 5C Otoyolu Medakovo-Ozimice Kesimi ihalesini kazandı.

Cengiz İnşaat Bosna Hersek Ülke Müdürü Utku Gök, "KDV hariç 361,75 milyon avroluk bedeliyle Bosna Hersek’te bugüne kadar ihale edilmiş en yüksek bütçeli proje, aynı zamanda yine ihale edilmiş en uzun otoyolu olacak.

Projenin finansmanı Avrupa Yatırım Bankası (EIB) tarafından sağlanacak. Dünyanın farklı büyük müteahhitlik şirketlerinin de katıldığı bu ve benzeri ihalelerden başarıyla çıkmamıza ek olarak Avrupa Yatırım Bankası gibi uluslararası finansman kuruluşlarının bize olan güveniyle global çalışmalarımızın katlanarak büyüyeceğini düşünüyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.