CHP İLÇE BAŞKANINDAN MADEN İŞÇİLERİNE DESTEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2015 - 05:04, Güncelleme: 22.07.2015 - 05:04
 

CHP İLÇE BAŞKANINDAN MADEN İŞÇİLERİNE DESTEK

CHP ilçe başkanı, ETİ A.Ş? ye bağlı BayAvşar kömür ocaklarında sendikal örgütlenmelerine mani olunduğu için iş bırakma eylemi yapan maden işçilerini ziyaret etti.

İş yerlerinin önünde iki gündür ayrılmayan BayAvşar kömür madeni işçilerinin yanında olduklarını söyleyen Yunus Uysal; “ Bu haklı davanızda yanınızda olduğumuzu bilmeniz için bu ziyareti gerçekleştiriyorum.” Dedi. Bunun bir hak arama davası olduğunu belirten Başkan Uysal; “Bu durum siyaset üstü durumdur. Şahsım ve CHP ilçe örgütü olarak bu eyleminizin onurlu bir davranış olduğunu, bu onuru sizlerle paylaşmak için buradayım.” Şeklinde konuştu. İşçilerle bir süre sohbet eden Başkan Yunus Uysal hükümet meydanında eşleri ile beraber katılacakları basın açıklamalarında kendilerinden yardım isteyen işçilere destek sözü de verdi. 
CHP ilçe başkanı, ETİ A.Ş? ye bağlı BayAvşar kömür ocaklarında sendikal örgütlenmelerine mani olunduğu için iş bırakma eylemi yapan maden işçilerini ziyaret etti.

İş yerlerinin önünde iki gündür ayrılmayan BayAvşar kömür madeni işçilerinin yanında olduklarını söyleyen Yunus Uysal; “ Bu haklı davanızda yanınızda olduğumuzu bilmeniz için bu ziyareti gerçekleştiriyorum.” Dedi.

Bunun bir hak arama davası olduğunu belirten Başkan Uysal; “Bu durum siyaset üstü durumdur. Şahsım ve CHP ilçe örgütü olarak bu eyleminizin onurlu bir davranış olduğunu, bu onuru sizlerle paylaşmak için buradayım.” Şeklinde konuştu.

İşçilerle bir süre sohbet eden Başkan Yunus Uysal hükümet meydanında eşleri ile beraber katılacakları basın açıklamalarında kendilerinden yardım isteyen işçilere destek sözü de verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.