CHP İLÇE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KONUSUNDA BİLGİ İSTEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2020 - 02:21, Güncelleme: 03.02.2020 - 02:21
 

CHP İLÇE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KONUSUNDA BİLGİ İSTEDİ

CHP Seydişehir İlçe Örgütü ETİ A.Ş. bünyesinde faaliyette olan buhar kazanlarının çevreye zarar verip vermediği Kaymakamlıktan açıklama istediler.

Bu konuda Seydişehir Kaymakamlığına bir dilekçe veren CHP İlçe Örgütü yetkilileri Eti Alüminyum A.Ş bünyesinde Cengiz İnşaat tarafından işletilen Termik santralın çevre sağlığı açısından etkilerinin araştırılıp bilgi verilmesini istediler. Bu konuda yapılan açıklamada “Sonuçlarla ilgili takdir halkımız ve kamuoyuna aittir. Ancak İlçemizdeki her tür Ekonomik, çevre ve insan sağlığı ile ilgili konuların takipçisi olacağız. Yapılan iyi şeyleri alkışlayıp, yanlışlarında düzeltilmesini isteyeceğiz.” diyerek çevre konusunda duyarlı olduklarını belirttiler.
CHP Seydişehir İlçe Örgütü ETİ A.Ş. bünyesinde faaliyette olan buhar kazanlarının çevreye zarar verip vermediği Kaymakamlıktan açıklama istediler.

Bu konuda Seydişehir Kaymakamlığına bir dilekçe veren CHP İlçe Örgütü yetkilileri Eti Alüminyum A.Ş bünyesinde Cengiz İnşaat tarafından işletilen Termik santralın çevre sağlığı açısından etkilerinin araştırılıp bilgi verilmesini istediler.

Bu konuda yapılan açıklamada “Sonuçlarla ilgili takdir halkımız ve kamuoyuna aittir. Ancak İlçemizdeki her tür Ekonomik, çevre ve insan sağlığı ile ilgili konuların takipçisi olacağız. Yapılan iyi şeyleri alkışlayıp, yanlışlarında düzeltilmesini isteyeceğiz.” diyerek çevre konusunda duyarlı olduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.