CHP MEYDANLARDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2019 - 01:38, Güncelleme: 01.03.2019 - 01:38
 

CHP MEYDANLARDA

Seçim çalışmaları için ilçemize gelen CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener, Ketenli ve Bostandere de yaptığı seçim çalışmalarından ve Ortakaravirandaki Han önünde düzenledikleri meydan konuşmasına katılımdan memnun kaldı.

CHP’nin zayıf olduğu uç mahallerden olan Ketenli halkından yoğun ilgi gören ve katılan halkın büyük bir kısmının genç olmasından ayrı bir heyecan duyan CHP’liler, buradan Bostandere ’ye geçtiklerini orada da gösterilen ilgiden memnun olduklarını söylediler. Cuma namazından sonra Ortakiravan Han önünde büyük bir kalabalığa hitap eden CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener “16 yıldır ülkeyi bunlar yönetiyor. Ama şikâyet edenler yine kendileri. Ülke çok zor durumda. Artık bu iktidara kırmızı kart göstermenin zamanı geldi” diye konuştu. CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener Seydişehir’de seçimlere az bir zaman kaldığını hatırlatarak “Türkiye’de gerçek gündemi yakaladık. Bunu vatandaşların bize olan ilgisinden görüyorum. Çalışmalarınıza aynı coşku ile devam ederseniz inşallah göreceksiniz ki Seydişehir’de zafer CHP’nin olacak” dedi. CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav ise: “Vekilimiz ile gittiğimiz Ketenli halkı ve özellikle gençler ile buluşmamız beni heyecanlandırdı.  Tarım ve hayvancılık ile üretimin yok edildiği ülkenin iyi yönetilmediği konusunda Ketenli’li kardeşlerimizle hem fikir olduk. Bostandere Beldemizi ziyaret edip Hasbihal ettik. Ortakaraviran’da da coşkulu bir kalabalık bizi karşıladı. Bize büyük ilgi gösteren bu üç belde halkına ve seçim çalışmalarımıza desteğinden dolayı değerli vekilimiz Abdullatif beye teşekkür ederiz” dedi.
Seçim çalışmaları için ilçemize gelen CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener, Ketenli ve Bostandere de yaptığı seçim çalışmalarından ve Ortakaravirandaki Han önünde düzenledikleri meydan konuşmasına katılımdan memnun kaldı.

CHP’nin zayıf olduğu uç mahallerden olan Ketenli halkından yoğun ilgi gören ve katılan halkın büyük bir kısmının genç olmasından ayrı bir heyecan duyan CHP’liler, buradan Bostandere ’ye geçtiklerini orada da gösterilen ilgiden memnun olduklarını söylediler.

Cuma namazından sonra Ortakiravan Han önünde büyük bir kalabalığa hitap eden CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener

“16 yıldır ülkeyi bunlar yönetiyor. Ama şikâyet edenler yine kendileri. Ülke çok zor durumda. Artık bu iktidara kırmızı kart göstermenin zamanı geldi” diye konuştu.

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener Seydişehir’de seçimlere az bir zaman kaldığını hatırlatarak

“Türkiye’de gerçek gündemi yakaladık. Bunu vatandaşların bize olan ilgisinden görüyorum. Çalışmalarınıza aynı coşku ile devam ederseniz inşallah göreceksiniz ki Seydişehir’de zafer CHP’nin olacak” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav ise:

“Vekilimiz ile gittiğimiz Ketenli halkı ve özellikle gençler ile buluşmamız beni heyecanlandırdı.  Tarım ve hayvancılık ile üretimin yok edildiği ülkenin iyi yönetilmediği konusunda Ketenli’li kardeşlerimizle hem fikir olduk. Bostandere Beldemizi ziyaret edip Hasbihal ettik. Ortakaraviran’da da coşkulu bir kalabalık bizi karşıladı. Bize büyük ilgi gösteren bu üç belde halkına ve seçim çalışmalarımıza desteğinden dolayı değerli vekilimiz Abdullatif beye teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.