CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Yaşam 30.04.2023 - 21:49, Güncelleme: 30.04.2023 - 21:49
 

CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NÜ KUTLADI

CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NÜ KUTLADI

  CHP Seydişehir İlçe Başkanı  Orhan Özel  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.     Orhan Özel yaptığı açıklamada; “ 1 Mayıs; Emekleri ve alın terleriyle ülkenin her karış toprağında izleri olan işçilerimizin bayramıdır. Ülkenin tüm değerlerini, güzelliklerini üretirken, yap boz tahtası haline getirilen ekonomik politikalar nedeniyle, özelikle son yıllarda  yoksulluğu en derin yaşayan emekçilerimizin haklarının alacakları günlere yaklaşmaktayız.  Kadınıyla, Erkeğiyle Emekçilerimizin demokratik haklarını tam manasıyla kullanabilecekleri, ülkemizin de taraf olduğu İLO sözleşmesinin ön gördüğü,  iş güvenliği baştaa olmak üzere, her türlü yaşam standartlara, ülke olarak ulaşmamız; partimizin ana hedefi olduğunu, bu doğrultuda  hareket edeceğimizi; 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı vesilesiyle bir kez daha ifade ediyoruz.   Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel başkanımızın işaret ettiği gibi "İşsizliğin çözüldüğü, iş cinayetlerinin son bulduğu, yoksulluk ve gelir dağılımındaki eşitsizliğin düzeltildiği, üreten, istihdam yaratan bir Türkiye'nin yeniden temellendirildiği yarınlara olan inancımla tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum."     “Temennimiz önümüzdeki 1 Mayısı meydanlarda, emeği ve alın teri ile geçinen tüm emekçi kardeşlerimizle, özgürlük türküleri söyleyerek kardeşçe kutlamaktır. Bizim iktidarımızda hiç kimse öteki olmayacak, herkesin yüzü gülecek, tüm ülkeye bahar gelecektir. ‘Sözümüz söz İşçi kardeşim’   
CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NÜ KUTLADI

 

CHP Seydişehir İlçe Başkanı  Orhan Özel  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.   

 Orhan Özel yaptığı açıklamada; “ 1 Mayıs; Emekleri ve alın terleriyle ülkenin her karış toprağında izleri olan işçilerimizin bayramıdır. Ülkenin tüm değerlerini, güzelliklerini üretirken, yap boz tahtası haline getirilen ekonomik politikalar nedeniyle, özelikle son yıllarda  yoksulluğu en derin yaşayan emekçilerimizin haklarının alacakları günlere yaklaşmaktayız. 

Kadınıyla, Erkeğiyle Emekçilerimizin demokratik haklarını tam manasıyla kullanabilecekleri, ülkemizin de taraf olduğu İLO sözleşmesinin ön gördüğü,  iş güvenliği baştaa olmak üzere, her türlü yaşam standartlara, ülke olarak ulaşmamız; partimizin ana hedefi olduğunu, bu doğrultuda  hareket edeceğimizi; 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı vesilesiyle bir kez daha ifade ediyoruz.  

Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel başkanımızın işaret ettiği gibi "İşsizliğin çözüldüğü, iş cinayetlerinin son bulduğu, yoksulluk ve gelir dağılımındaki eşitsizliğin düzeltildiği, üreten, istihdam yaratan bir Türkiye'nin yeniden temellendirildiği yarınlara olan inancımla tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum."  

 

“Temennimiz önümüzdeki 1 Mayısı meydanlarda, emeği ve alın teri ile geçinen tüm emekçi kardeşlerimizle, özgürlük türküleri söyleyerek kardeşçe kutlamaktır. Bizim iktidarımızda hiç kimse öteki olmayacak, herkesin yüzü gülecek, tüm ülkeye bahar gelecektir. ‘Sözümüz söz İşçi kardeşim’   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.