CHP VE ADD 18 MAYIS’TA FENER ALAYI DÜZENLİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2019 - 10:00, Güncelleme: 15.05.2019 - 10:00
 

CHP VE ADD 18 MAYIS’TA FENER ALAYI DÜZENLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi ve Atatürkçü Düşünce Derneği, Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için başlattığı Milli Mücadelenin 100. Yılı anısına Fener Alayı düzenliyor.

Program ile ilgili bilgi veren CHP İlçe Başkanı Orhan Özel; “Atatürk’ün Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için başlattığı Milli Mücadelenin 100. Yılı anısına 18 Mayıs Cumartesi günü saat 22.30’da teravi çıkışı, CHP İlçe Başkanlığı ve ADD Seydişehir şubesi olarak “Fener Alayı” programı düzenledik. Güzergâh Merkez İlkokulu önünden başlayıp, Milli Egemenlik Caddesi, Seyitharun Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenmesi ile son bulacaktır. Yürüyüş sırasında Milli marşlar okunacak, Sadece Türk bayrağı ve Atatürk resimleri taşınacaktır. Bu arada gençler meşaleler yakıp taşıyacaktır.” dedi. Bugünün tarihte büyük önem arz ettiğini ve herkesi davet ettiklerini belirten Özel; “Atatürk bugüne o kadar çok önem verdi ki; bugünü Gençlik ve Spor Bayramı ilan ederek, geleceğimizin teminatı olan Türk Gençliğine armağan etti. Dolayısı ile Vatanımız ve Cumhuriyetimiz için böylesine önemli bir günün 100. Yılı anısına düzenlenen bu Fener Alayına, hangi parti ve görüşten olursa olsun, Ülkesini seven herkes davetlidir.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi ve Atatürkçü Düşünce Derneği, Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için başlattığı Milli Mücadelenin 100. Yılı anısına Fener Alayı düzenliyor.

Program ile ilgili bilgi veren CHP İlçe Başkanı Orhan Özel; “Atatürk’ün Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için başlattığı Milli Mücadelenin 100. Yılı anısına 18 Mayıs Cumartesi günü saat 22.30’da teravi çıkışı, CHP İlçe Başkanlığı ve ADD Seydişehir şubesi olarak “Fener Alayı” programı düzenledik. Güzergâh Merkez İlkokulu önünden başlayıp, Milli Egemenlik Caddesi, Seyitharun Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenmesi ile son bulacaktır. Yürüyüş sırasında Milli marşlar okunacak, Sadece Türk bayrağı ve Atatürk resimleri taşınacaktır. Bu arada gençler meşaleler yakıp taşıyacaktır.” dedi.

Bugünün tarihte büyük önem arz ettiğini ve herkesi davet ettiklerini belirten Özel; “Atatürk bugüne o kadar çok önem verdi ki; bugünü Gençlik ve Spor Bayramı ilan ederek, geleceğimizin teminatı olan Türk Gençliğine armağan etti. Dolayısı ile Vatanımız ve Cumhuriyetimiz için böylesine önemli bir günün 100. Yılı anısına düzenlenen bu Fener Alayına, hangi parti ve görüşten olursa olsun, Ülkesini seven herkes davetlidir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.