CHP?DEN YENİ SEÇİLEN BAŞKANLARA ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2013 - 07:29, Güncelleme: 31.05.2013 - 07:29
 

CHP?DEN YENİ SEÇİLEN BAŞKANLARA ZİYARET

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü yeni göreve seçilen Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ve ADD Başkanı Hüseyin İriilter?i makamında ziyaret etti.

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütünü temsilen bir grup yönetim kurulu üyesi ve kadın kolları başkanı yeni göreve seçilen Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ve ADD Başkanı Hüseyin İriilter’i makamında ziyaret etti. CHP İlçe örgütü yeni göreve seçilen ticaret odası  ve ADD başkanlarını makamlarında ziyaret ederek yeniden göreve seçilmelerinden dolayı tebrik ettiler ve başarılar dilediler. CHP İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Deniz ziyaretleri esnasında şu açıklamalarda bulundu: "Cumhuriyret Halk Partisi olarak tüm kitle örgütlerinin yanındayız. Yapacağımız çalışmalarda, sorunların giderilmesi noktasında CHP ilçe örgütü, il başkanlığı ve genel merkez olarak gerekli katkı ve desteği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada vereceğimizi bilmenizi isteriz." dedi Başkan Yardımcısı Deniz konuşmasını şu şekilde tamamladı: “İlçe başkanımız işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadı, selamları var. Bu iki kuruluşumuza yeniden seçilen  başkanlarına ve yönetimlerine hem başarı dilemek hem de tebrik etmek istedik.” Şeklinde konuştu.
Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü yeni göreve seçilen Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ve ADD Başkanı Hüseyin İriilter?i makamında ziyaret etti.

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütünü temsilen bir grup yönetim kurulu üyesi ve kadın kolları başkanı yeni göreve seçilen Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ve ADD Başkanı Hüseyin İriilter’i makamında ziyaret etti.

CHP İlçe örgütü yeni göreve seçilen ticaret odası  ve ADD başkanlarını makamlarında ziyaret ederek yeniden göreve seçilmelerinden dolayı tebrik ettiler ve başarılar dilediler.

CHP İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Deniz ziyaretleri esnasında şu açıklamalarda bulundu:

"Cumhuriyret Halk Partisi olarak tüm kitle örgütlerinin yanındayız. Yapacağımız çalışmalarda, sorunların giderilmesi noktasında CHP ilçe örgütü, il başkanlığı ve genel merkez olarak gerekli katkı ve desteği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada vereceğimizi bilmenizi isteriz." dedi

Başkan Yardımcısı Deniz konuşmasını şu şekilde tamamladı:

“İlçe başkanımız işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadı, selamları var. Bu iki kuruluşumuza yeniden seçilen  başkanlarına ve yönetimlerine hem başarı dilemek hem de tebrik etmek istedik.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.