ÇİFTÇİLERDEN FİLİSTİN’E GIDA DESTEĞİ

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.10.2023 - 21:11, Güncelleme: 14.10.2023 - 21:11
 

ÇİFTÇİLERDEN FİLİSTİN’E GIDA DESTEĞİ

Seydişehir İHH Şubesi Gazze’deki sivil vatandaşlar için çiftçilerden gıda bağışı topladı.

Konya’nın Seydişehir İlçesinde İHH Gönüllüleri ilçeye 28 km mesafedeki patatesi ile ünlü Ketenli Mahallesine giderek patates sökümündeki çiftçilerden gıda bağışı kabul ettiler. Seydişehir İHH temsilcisi Ali Demirel “Müslümanlar için Gazze’nin önemini hepimiz biliyoruz.9 gündür İsrail tarafından yoğun bombardıman altında Gazze'de ki siviller bizlerden yardım bekliyor. Bizde gücümüz yettiğince  bu patates söküm döneminde patates bağışlarını kabul ederek mazlumlara ulaştırmaya çalışacağız .Dualarımız her daim bu savaşın son bulması içindir. Bizlere yarımlarını esirgemeyen Ketenli’li kardeşlerimize de teşekkür ediyorum dedi
Seydişehir İHH Şubesi Gazze’deki sivil vatandaşlar için çiftçilerden gıda bağışı topladı.

Konya’nın Seydişehir İlçesinde İHH Gönüllüleri ilçeye 28 km mesafedeki patatesi ile ünlü Ketenli Mahallesine giderek patates sökümündeki çiftçilerden gıda bağışı kabul ettiler.

Seydişehir İHH temsilcisi Ali Demirel “Müslümanlar için Gazze’nin önemini hepimiz biliyoruz.9 gündür İsrail tarafından yoğun bombardıman altında Gazze'de ki siviller bizlerden yardım bekliyor. Bizde gücümüz yettiğince  bu patates söküm döneminde patates bağışlarını kabul ederek mazlumlara ulaştırmaya çalışacağız .Dualarımız her daim bu savaşın son bulması içindir. Bizlere yarımlarını esirgemeyen Ketenli’li kardeşlerimize de teşekkür ediyorum dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.