CİLDİYE HARİÇ DOKTOR EKSİKLİĞİ KALMADI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.08.2022 - 18:54, Güncelleme: 31.08.2022 - 18:54
 

CİLDİYE HARİÇ DOKTOR EKSİKLİĞİ KALMADI

Bugün göreve başlayan Nöroloji doktoruyla Haziran ayında atanan 9 Doktor Seydişehir Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamış oldu.

Devlet Hastanesi’nin fiziki durumunun iyileştirilmesi için başlatılan çalışmalardan olumlu sonuçlar alınmaya başlandığı, kullanılamayan ikinci ek bina ameliyathanesinin onarımını TOKİ’nin üstlendiği, diğer eksikliklerin giderilmesi noktasında ise Cengiz Holding ve İş adamı Kamil Akkanat tarafından üstlenileceği öğrenildi. Hastane Başhekimi Havva Turaç Cingöz’den alınan bilgiye göre; Haziran ayında ataması yapılıp Ağustos ayı içerisinde göreve başlayan 9 uzman doktor, Nöroloji doktorunun da göreve başlamasıyla hastanede hasta kabulüne başladı. Seydişehir Devlet Hastanesi’nde uzman doktorlarda sadece Cildiye branşının eksik kaldığı, Tıbbi Biyokimya Uzmanının ise doğum izninde olduğu bu branşlar dışında tüm doktorların tamamlandığı bildirildi. Yeni göreve başlayan 9 uzman doktor: Nöroloji Doktoru: Uzm.Dr.Çağrı ULUKAN Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Doktoru: Uzm.Dr.Ömer Faruk MERKÜR Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Doktoru: Uzm.Dr.İbrahim BİLİR Acil Polikliniği: Uzm.Dr.Ömer Faruk TÜRKOĞLU Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji: Uzm.Dr.Neriman BİLİR Ortopedi ve Travmatoloji Doktoru: Op.Dr.Ali Nazmican GÜRÖZ Genel Cerrahi Uzmanı: Uzm. Dr. Muhammed Ali Aydemir Erişkin Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Doktoru: Uzm.Dr.Esra Merve ŞAHİN Tıbbi Biyokimya Uzmanı: Uzm. Dr. Esra Erçin Akıdan
Bugün göreve başlayan Nöroloji doktoruyla Haziran ayında atanan 9 Doktor Seydişehir Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamış oldu.

Devlet Hastanesi’nin fiziki durumunun iyileştirilmesi için başlatılan çalışmalardan olumlu sonuçlar alınmaya başlandığı, kullanılamayan ikinci ek bina ameliyathanesinin onarımını TOKİ’nin üstlendiği, diğer eksikliklerin giderilmesi noktasında ise Cengiz Holding ve İş adamı Kamil Akkanat tarafından üstlenileceği öğrenildi.

Hastane Başhekimi Havva Turaç Cingöz’den alınan bilgiye göre; Haziran ayında ataması yapılıp Ağustos ayı içerisinde göreve başlayan 9 uzman doktor, Nöroloji doktorunun da göreve başlamasıyla hastanede hasta kabulüne başladı.

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde uzman doktorlarda sadece Cildiye branşının eksik kaldığı, Tıbbi Biyokimya Uzmanının ise doğum izninde olduğu bu branşlar dışında tüm doktorların tamamlandığı bildirildi.

Yeni göreve başlayan 9 uzman doktor:

Nöroloji Doktoru: Uzm.Dr.Çağrı ULUKAN

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Doktoru: Uzm.Dr.Ömer Faruk MERKÜR

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Doktoru: Uzm.Dr.İbrahim BİLİR

Acil Polikliniği: Uzm.Dr.Ömer Faruk TÜRKOĞLU

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji: Uzm.Dr.Neriman BİLİR

Ortopedi ve Travmatoloji Doktoru: Op.Dr.Ali Nazmican GÜRÖZ

Genel Cerrahi Uzmanı: Uzm. Dr. Muhammed Ali Aydemir

Erişkin Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Doktoru: Uzm.Dr.Esra Merve ŞAHİN

Tıbbi Biyokimya Uzmanı: Uzm. Dr. Esra Erçin Akıdan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.