Cinsel İstismar Davası 28 Ekim’e Ertelendi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2019 - 09:12, Güncelleme: 05.09.2019 - 09:12
 

Cinsel İstismar Davası 28 Ekim’e Ertelendi

Seydişehir Adliyesi’nde görülen cinsel istismar davası, delil eksikliği nedeniyle 28 Ekim’e ertelendi.

Beyşehir’de meydana gelen cinsel istismar olayının davasında ikinci duruşma Seydişehir Adliyesi’nde gerçekleşti. Adliye önünde duruşma nedeniyle gün boyu hareketli anlar yaşandı. Akşam 21:00’a kadar uzayan duruşma sonrasında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, UCİM (Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği) Konya Koordinatörü Özlem Bilgi ve UCİM Derneği Avukatı Şeyma Bilge ortak bir basın açıklaması düzenlediler. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, söz konusu hadisenin ilçemizde yaşanmamasına rağmen çok üzücü olduğunu ve şiddetle kınadıklarını dile getirerek; UCİM Konya Koordinatörü Özlem Bilgi ile görüşmeleri neticesinde, bu tip olayların Seydişehir’de de yaşanması adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve UCİM derneğinin ortak çalışmalar yürütebileceğini ve davanın takipçisi olacaklarını belirtti. UCİM Derneği Konya Koordinatörü Özlem Bilgi bu konuda son derece hassas olduklarını söyleyerek, “Dava 28 Ekim’e ertelenmiştir. Bugün olduğu gibi 28 Ekim’de yine burada olacağız. Bugün burada bizlerle beraber olan herkese ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz” dedi. UCİM Derneği Avukatı Şeyma Bilge ise davanın eksik olan bazı delillerin toplanması ve diğer gerekli bilgilere ulaşılması için 28 Ekim 2019’a ertelendiğini kaydetti.  
Seydişehir Adliyesi’nde görülen cinsel istismar davası, delil eksikliği nedeniyle 28 Ekim’e ertelendi.

Beyşehir’de meydana gelen cinsel istismar olayının davasında ikinci duruşma Seydişehir Adliyesi’nde gerçekleşti. Adliye önünde duruşma nedeniyle gün boyu hareketli anlar yaşandı.

Akşam 21:00’a kadar uzayan duruşma sonrasında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, UCİM (Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği) Konya Koordinatörü Özlem Bilgi ve UCİM Derneği Avukatı Şeyma Bilge ortak bir basın açıklaması düzenlediler.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, söz konusu hadisenin ilçemizde yaşanmamasına rağmen çok üzücü olduğunu ve şiddetle kınadıklarını dile getirerek; UCİM Konya Koordinatörü Özlem Bilgi ile görüşmeleri neticesinde, bu tip olayların Seydişehir’de de yaşanması adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve UCİM derneğinin ortak çalışmalar yürütebileceğini ve davanın takipçisi olacaklarını belirtti.

UCİM Derneği Konya Koordinatörü Özlem Bilgi bu konuda son derece hassas olduklarını söyleyerek, “Dava 28 Ekim’e ertelenmiştir. Bugün olduğu gibi 28 Ekim’de yine burada olacağız. Bugün burada bizlerle beraber olan herkese ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

UCİM Derneği Avukatı Şeyma Bilge ise davanın eksik olan bazı delillerin toplanması ve diğer gerekli bilgilere ulaşılması için 28 Ekim 2019’a ertelendiğini kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.