CIVILTI ÇOCUK KULÜBÜNDEN SERGİ VE KERMES

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2013 - 08:32, Güncelleme: 21.05.2013 - 08:32
 

CIVILTI ÇOCUK KULÜBÜNDEN SERGİ VE KERMES

Seydişehir Gönül Bağı Derneği Kermes açarken dernek bünyesinde faaliyet gösteren Cıvıltı Çocuk Kulübü yıl sonu sergisini dernek binasında açtı.

Seydişehir Gönül Bağı Derneği  Kermes  açarken dernek   bünyesinde   faaliyet  gösteren  Cıvıltı Çocuk Kulübü   yıl sonu sergisini   dernek  binasında  açtı.  Açılışa Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  ,Bostandere  Belediye Başkanı Turan Koyuncu ,Yönetim Kurulu Üyeleri ,çok sayıda davetli ve Cıvıltı Çocuk Kulübü   öğrencilerinin  velisi  katıldı. Açılıştan öncesi Gönül Bağı Derneği Cıvıltı Çocuk Kulübünün minik  öğrencileri   tarafından   gelen misafirlere yönelik sundukları gösteri misafirler tarafından  alkış  aldı.  Dernek Başkanı Bilal Değirmenci “Dernek olarak veren el ile alan el arasında köprü olduklarını Toplumsal refah, toplumsal huzur adına bu tür hizmetler olmazsa olmaz unsurlarıdır. Kimin ne zaman alan, kimin ne zaman veren olacağı hiçbir zaman belli olmaz..Bizler bu bilinçle bu görevi yapıyoruz kermese destek verecek olan herkese teşekkür ediyorum özellikle bir yıldan beri kermes için hazırlanan gönüllü hanımlarımızı da özveriliçalışmalarından dolayı kutluyorum “dedi..
Seydişehir Gönül Bağı Derneği Kermes açarken dernek bünyesinde faaliyet gösteren Cıvıltı Çocuk Kulübü yıl sonu sergisini dernek binasında açtı.

Seydişehir Gönül Bağı Derneği  Kermes  açarken dernek   bünyesinde   faaliyet  gösteren  Cıvıltı Çocuk Kulübü   yıl sonu sergisini   dernek  binasında  açtı.

 Açılışa Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  ,Bostandere  Belediye Başkanı Turan Koyuncu ,Yönetim Kurulu Üyeleri ,çok sayıda davetli ve Cıvıltı Çocuk Kulübü   öğrencilerinin  velisi  katıldı.

Açılıştan öncesi Gönül Bağı Derneği Cıvıltı Çocuk Kulübünün minik  öğrencileri   tarafından   gelen misafirlere yönelik sundukları gösteri misafirler tarafından  alkış  aldı. 

Dernek Başkanı Bilal Değirmenci “Dernek olarak veren el ile alan el arasında köprü olduklarını Toplumsal refah, toplumsal huzur adına bu tür hizmetler olmazsa olmaz unsurlarıdır. Kimin ne zaman alan, kimin ne zaman veren olacağı hiçbir zaman belli olmaz..Bizler bu bilinçle bu görevi yapıyoruz kermese destek verecek olan herkese teşekkür ediyorum özellikle bir yıldan beri kermes için hazırlanan gönüllü hanımlarımızı da özveriliçalışmalarından dolayı kutluyorum “dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.