ÇOGEP KAPSAMINDA EBRU VE EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2019 - 08:05, Güncelleme: 28.11.2019 - 08:05
 

ÇOGEP KAPSAMINDA EBRU VE EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

İlçemizde Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda ÇOGEP kapsamında ebru ve el sanatları kurslarında üretilen ürünlerin sergisi açıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında faaliyetleri devam eden ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) “Seydişehir’de Güvenli Gelecek İçin El Ele Gönül Gönüle” Projesi kapsamında pasta ve yemek yapımı eğitimi ile ebru ve el sanatları kurslarında üretilen ürünlerin düzenlenen sergi ile açılışı gerçekleştirildi. İlçemiz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleşen proje faaliyetine Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ ın eşi Hanımefendi Gökşen Aydın, Kaymakam Aydın Erdoğan ve Hanımefendi Hava Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve eşi Hanımefendi Melek Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, Ağır Ceza Reisi Mehmet Sedat Deveci, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Proje Danışmanı Serap Caymaz, daire amirleri, emniyet görevlileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile engelli çocuklar ve aileleri katıldı. Açılış konuşmaları ile başlayan programda sergide emeği geçen 82 kursiyer öğrenciye hediyeleri verildi. Daha sonra projeye katkılarından dolayı Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile proje görevlilerine plâket takdim edildi. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından İlçe protokolü ve eşleri sergiyi ve kursların düzenlendiği atölyeleri birlikte gezdi.
İlçemizde Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda ÇOGEP kapsamında ebru ve el sanatları kurslarında üretilen ürünlerin sergisi açıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında faaliyetleri devam eden ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) “Seydişehir’de Güvenli Gelecek İçin El Ele Gönül Gönüle” Projesi kapsamında pasta ve yemek yapımı eğitimi ile ebru ve el sanatları kurslarında üretilen ürünlerin düzenlenen sergi ile açılışı gerçekleştirildi.

İlçemiz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleşen proje faaliyetine Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ ın eşi Hanımefendi Gökşen Aydın, Kaymakam Aydın Erdoğan ve Hanımefendi Hava Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve eşi Hanımefendi Melek Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, Ağır Ceza Reisi Mehmet Sedat Deveci, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Proje Danışmanı Serap Caymaz, daire amirleri, emniyet görevlileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmaları ile başlayan programda sergide emeği geçen 82 kursiyer öğrenciye hediyeleri verildi. Daha sonra projeye katkılarından dolayı Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile proje görevlilerine plâket takdim edildi.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından İlçe protokolü ve eşleri sergiyi ve kursların düzenlendiği atölyeleri birlikte gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.