ÇOGEP PROJESİYLE POLİSİMİZ ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2017 - 01:10, Güncelleme: 17.11.2017 - 01:10
 

ÇOGEP PROJESİYLE POLİSİMİZ ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi kapsamında Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileriyle; Seydişehir Protokolü ve polisimiz birlikte kahvaltı yaptılar.

Kaymakamlık öncülüğünde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün de proje ortağı olduğu ÇOGEP etkinlikleriyle polis, halk ve öğrenci buluşması devam ediyor. “Polisimizle Güvenli Gelecek İçin El Ele Gönül Gönüle” sloganıyla; polis, öğrenci ve halkın yakınlaşmasını sağlayan ve Türkiye genelinde nadir uygulanan ve ilçemizde başarıyla sürdürülen ÇOGEP Projesi çalışmaları kapsamında daha önce 800’e yakın öğrencimizin katıldığı satranç turnuvası yapılmış, yine bu proje kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım kampanyası başlatılmıştı. Ayrıca okullar arası futbol turnuvası da düzenlenmişti. Adile Baysal Kültür Evi’nde sıcak bir ortamda yapılan; Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Başsavcı Bünyami Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer’in katıldığı kahvaltılı buluşmada renkli görüntüler de ortaya çıktı. Kahvaltılı buluşmada öğrencilere hikaye ve masal kitabı da dağıtıldı.
ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi kapsamında Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileriyle; Seydişehir Protokolü ve polisimiz birlikte kahvaltı yaptılar.

Kaymakamlık öncülüğünde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün de proje ortağı olduğu ÇOGEP etkinlikleriyle polis, halk ve öğrenci buluşması devam ediyor.

“Polisimizle Güvenli Gelecek İçin El Ele Gönül Gönüle” sloganıyla; polis, öğrenci ve halkın yakınlaşmasını sağlayan ve Türkiye genelinde nadir uygulanan ve ilçemizde başarıyla sürdürülen ÇOGEP Projesi çalışmaları kapsamında daha önce 800’e yakın öğrencimizin katıldığı satranç turnuvası yapılmış, yine bu proje kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım kampanyası başlatılmıştı. Ayrıca okullar arası futbol turnuvası da düzenlenmişti.

Adile Baysal Kültür Evi’nde sıcak bir ortamda yapılan; Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Başsavcı Bünyami Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer’in katıldığı kahvaltılı buluşmada renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Kahvaltılı buluşmada öğrencilere hikaye ve masal kitabı da dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.