ÇOGEP SATRANÇ TURNUVASI BAŞVURULARI BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2019 - 09:52, Güncelleme: 23.11.2019 - 09:52
 

ÇOGEP SATRANÇ TURNUVASI BAŞVURULARI BAŞLADI

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Satranç İlçe Temsilciliği organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan ÇOGEP Satranç Turnuvası için başvurular başladı.

Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 30 Kasım 2019’da gerçekleştirilecek turnuva için son başvuru tarihi 29 Kasım 2019 saat 17:00 olarak belirlendi. Direktörlüğünü Satranç Antrenörü Ali Kara’nın yapacağı, ilkokul kategorisinden 60, ortaokul kategorisinden 60 ve lise kategorisinden 50 olmak üzere toplam 170 öğrencinin katılacağı ÇOGEP Satranç Turnuvası sonunda her kategoride birinciye bisiklet, ikinciye saat, 3-8 arasına ise spor ayakkabı ödülleri verileceği bildirildi. İsviçre Sistemi ile 6 tur üzerinden oynanacak turnuva için başvuru şartları şunlar; Turnuvaya TSF Satranç lisansına sahip,2018-2019 vizesi yapılmış ve Seydişehir’de ikamet eden sporcular başvurabilir. Başvurular 5423278558 telefon numarasına WhatsApp yoluyla yapılacaktır. Başvurularda; adı soyadı, doğum tarihi(gün,ay,yıl),TC. Kimlik Numarası, UKD(varsa) ELO puanı ile FİDE ID kodunun, ayrıca telefon numarasının eksiksiz olarak bulunması zorunludur. Geç kayıt ve eksik bilgiden doğacak hak kayıplarından başvuru sahipleri sorumludur. 2.4 Tüm katılımcıların kayıt kontrol işlemlerini Teknik Toplantı öncesi yaptırmaları gerekmektedir.
İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Satranç İlçe Temsilciliği organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan ÇOGEP Satranç Turnuvası için başvurular başladı.

Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 30 Kasım 2019’da gerçekleştirilecek turnuva için son başvuru tarihi 29 Kasım 2019 saat 17:00 olarak belirlendi.

Direktörlüğünü Satranç Antrenörü Ali Kara’nın yapacağı, ilkokul kategorisinden 60, ortaokul kategorisinden 60 ve lise kategorisinden 50 olmak üzere toplam 170 öğrencinin katılacağı ÇOGEP Satranç Turnuvası sonunda her kategoride birinciye bisiklet, ikinciye saat, 3-8 arasına ise spor ayakkabı ödülleri verileceği bildirildi.

İsviçre Sistemi ile 6 tur üzerinden oynanacak turnuva için başvuru şartları şunlar;

Turnuvaya TSF Satranç lisansına sahip,2018-2019 vizesi yapılmış ve Seydişehir’de ikamet eden sporcular başvurabilir. Başvurular 5423278558 telefon numarasına WhatsApp yoluyla yapılacaktır. Başvurularda; adı soyadı, doğum tarihi(gün,ay,yıl),TC. Kimlik Numarası, UKD(varsa) ELO puanı ile FİDE ID kodunun, ayrıca telefon numarasının eksiksiz olarak bulunması zorunludur. Geç kayıt ve eksik bilgiden doğacak hak kayıplarından başvuru sahipleri sorumludur. 2.4 Tüm katılımcıların kayıt kontrol işlemlerini Teknik Toplantı öncesi yaptırmaları gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.